1PC Juoda ABS Lens Hood EW-63C EW63C Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM 58mm fotoaparato objektyvo gaubtą, objektyvas protetor ew 63c

€3.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Fotoaparato Objektyvo Gaubtas, Buitinė Technika, Pigūs Fotoaparato Objektyvo Gaubtas, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Fotoaparato Objektyvo Gaubtas.

Aprašymas:

Aprašymas:

Canon EW-63C Objektyvo Gaubtas yra skirta išvengti nepageidaujamų benamių šviesos į objektyvą, išplečiant ir spalvinimas pabaigos objektyvo. Be to, nuo objektyvo yra pratęstas, jūs taip pat gausite pridėti kai kurių papildomų apsaugos nuo atsitiktinio poveikio.

Į "žiedlapis" formos šio objektyvo gaubtą, padidina suma gaubtu aprėptį, minimalus svoris ir gaubtu srityje. Šio specialaus objektyvo gaubtas yra suprojektuoti, kad atitiktų konkretaus objektyvo židinio nuotolis ji buvo skirta.

Savybės:

Visiškai naujas ir aukštos kokybės.

Objektyvo gaubtas suteikia ekonomišką sprendimą į problemas, kurias sukelia saulės akinimo lietaus ir vėjo pučiami šiukšles ir taip pat valuablein, užtikrinančios apsaugą nuo paskambina ir žalą.Be to, nuo objektyvo yra pratęstas, jūs taip pat gausite pridėti kai kurių papildomų apsaugos nuo atsitiktinio poveikio.Objektyvo spintų blokas pusėje skydelis nuo saulės ir papildyti teikiamos apsaugos filtrų, lęšių paviršiaus ir žiedas.Dizainas leidžia tvirtai ant objektyvo.Kaištiniai mount dizainas.

Tipas: EW-63C.

Spalva: Juoda.

Suderinama Su:Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM

Pakuotė:

1pc x Objektyvo Gaubtą, Canon EW-63 Peržiūra:

Suderinamos Prekės Universalus
Pakuotė Taip
Modelio Numeris Varžto Pritvirtinkite Objektyvo Gaubtas
feaure 2 Varžtas mount
feaure 4 už EW-63C objektyvo gaubtas
feaure 3 Gėlių Formos Objektyvo Gaubtas
Prekės Pavadinimas BRDRC
feaure 1 Juoda Vaizdo Kameros Objektyvo Apsaugos
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai