1pc Spalva Armijos Katė, Šuo Žymeklį Dogtag Širdies Monetos Klavišą Grandinės Žiedas Keychain Karoliai Pakabukas "PASIDARYK pats" Papuošalai Išvados Choker Pakabukai

€1.62

-12%

€1.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, "pasidaryk pats" papuošalai išvados, Papuošalai Išvados, "pasidaryk pats" papuošalai.

Sveiki atvykę į $0.99 PARDUOTUVĖ

Spalva:kaip nuotraukoje parodyti

Medžiaga:Metalas

Dydis:Parodyti paveikslėlyje

Kiekis:1pc

Stilius:Papuošalai Išvados

Pastaba: 1.Yra gali būti šiek tiek skirtingas spalvas,nes kompiuterio monitorius nustatymas. 2.Su skirtumas matavimai metodas pls galima 1-2cm paklaida.

Pristatymas: mes padaryti pristatymas Kinija paštu ir visos prekės mūsų parduotuvėje yra nemokama laivybos ,ji paprastai trunka 35-55 dienas gauti labiausiai šalyje ,kartais gali užtrukti kelias dienas ilgai sukelti orų kitų priežasčių,pls reikia kantrybės.

Ir jei jums reikia skubiai ir nenorite laukti ,galite mokėti už greitą pristatymą ,pavyzdžiui, DHL ,EMS,ji paprastai trunka 30 dolerių papildomai laivybos,ji bus jums su 3-5 dienas,ačiū už jūsų supratimą.

Grįžti: Bet nepatenkintas,pls susisiekti su mumis ,mes padėsime išspręsti problemą ne pirmą kartą,ir suteikia jums sprendimą,jūs turite savo pasaulius.

Atsiliepimai: žinoma, kiekvienas kaip 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų,jei jūs esate laimingas čia,tada pls palikti 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų apie mane ,bet jeigu jūs nenorite,thats gerai,pabandykite susisiekti su manimi pirmą kartą prieš jūsų kitą veiksmų,kad bus daug appriciated,ačiū!

Turėti gerą laiką čia!

"PASIDARYK pats" Rankų Darbo Karoliai Priedai
Medžiaga Metalo
Prekės Svoris 5g
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Naudoti Papuošalai, Karoliai, Auskarai, Apyrankės Padaryti
Modelio Numeris AC646
Kilmės KN(Kilmės)
Papuošalai Išvados Tipas Kita
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Elemento Aukštis 2cm
Elemento Ilgio 4.5cm
Produkto Savybės Tegus
Elemento Plotis 2cm
dydis Show in the Picture
Prekės Skersmuo 2cm

Panašūs produktai