4/8pcs Profesinės Moliūgų Drožyba Įrankių Rinkinys Trafaretai Sunkiųjų Nerūdijančio Plieno Įrankių Rinkinys Drožyba Peilis Helovinas Apdailos

€3.40

-41%

€5.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Chisel, Įrankiai, Pigūs Chisel, Aukštos Kokybės Įrankiai, Chisel.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas + plastikas/mediena

Spalva: Kaip nuotraukose parodyta

Savybės:

【 HAPPY HALLOWEEN 】 Šio produkto sudėtyje yra 4/8pcs nerūdijančio plieno pjaustymo įrankiai ,mažų, vidutinių ir didelių drožyba kilpos yra labai lupasi oda ir formavimo detales dizainas.

【 DAUGIAFUNKCINIS DERINYS 】 Moliūgų drožyba rinkiniai pro lygio įrankiai yra tvirti, gerai paruošta nerūdijančio plieno įrankiai yra puikus rungtynės kiekvieną trafaretas ir modelis puikus Helovinas apdailos metai po metų.

【 APIMA SAUGOJIMO BYLOS 】, Nes Halloween Meistras Moliūgų Drožyba Rinkinys yra patvarus ir gyvenimo laiko naudojimo, patogus užtrauktuku saugojimo bylos bus kantriai laikyti įrankius, kol atėjo laikas išskirti savo kitą ypatingą ir unikaliai suprojektuoti moliūgų.

【 SU SAVO ŠEIMA 】 Su šių moliūgų drožyba įrankiai, jūs galite padaryti moliūgų žibintų su savo vaikais.kartu, kad happy Halloween Diena su savo vaikais ir taip pat skatinti tėvų ir vaikų bendravimą. Mėgaukitės puikus Helovinas laiką! Vaikai gali lengvai naudoti ją be suaugusiųjų priežiūros.

【 ĮSPĖJIMO 】 Vaikams iki 9 turėtų naudoti produktą prižiūrint suaugusiesiems.

Pakavimo sąrašas

Komplektą sudaro:

Variantas A: 4-gabalas moliūgų drožyba peilis įrankis

B variantas: 8-gabalas molio keramikos

Ašmenų medžiaga Nerūdijančio plieno
Modelio Numeris Moliūgų Drožyba Įrankis
Prekės Pavadinimas intelitopia
Rankenos Forma ROUND
Naudoti Drožyba
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Tipas Drožyba Chisel

Panašūs produktai