Duomenų Varlė L1, R1 Trigeriai PUBG Mobiliųjų Žaidimų Valdiklis Gamepad Gaisro Mygtuką, Kreiptuką, "iPhone", "Android" Mobilųjį Telefoną Žaidimas

€5.54

-41%

€9.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gamepads, Buitinė Technika, Pigūs Gamepads, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Gamepads.

Rekomenduojame jums

Belaidis USB Nešiojamą Vaizdo Žaidimų Konsolės , Pastatytas daugiau Klasikiniai žaidimai , Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną ! Jis gali patenkinti jūsų poreikius!

Mes atidžiai ruošiasi 620 klasikinis, vaikystės žaidimai pirkėjų (Kai kurie žaidimai yra pasikartojantis , prašome suprasti !) Jūs galite žaisti su šeima ir draugais ir atsipalaiduoti per laisvą laiką! suteikia jums geriausias žaidimų patirtis.

Duomenų Varlė Gamepad Valdytojas Kreiptuku PUBG

Kai aš tiesiog šaudyti, aš visada esu nužudyti kitos šalies? Kodėl yra savininkas gali šaudyti sklandžiai, o pėsčiomis? Kodėl visų rūšių commotions Didžiojo Dievo teka? Nes jie visi naudojami PUBG gamepads, bet jūs nieko! Todėl šiandien aš jums rekomenduoju skaidrus žaidimų valdiklis sukurta ir pagaminta DUOMENŲ VARLĖ!

Paverskite savo telefoną į žaidimą dongle

Patirtis nekilnojamojo žaidimas jaustis su integruota rankena kontrolierius! Leiskite jums jaustis patogiai, o ne pavargę, žaidimo metu!

Tinka dauguma mobiliųjų telefonų

Jis tinka 4.5-6.5 colių mobilųjį telefoną .

Silikono neslidus Dizainas

Ergonomiškai sukurta siekiant suteikti jums patogiai jaustis, net jei žaidi ilgą laiką!Nustatykite tinkamiausią poziciją pagal savo įpročius ! Mėgaukitės žaidimas bet kuriuo metu ir be sudėtingų žingsnių!

Dviejų pakopų sulankstomas laikiklis

Ergonomiškai sukurta siekiant suteikti jums patogiai jaustis, net jei žaidi ilgą laiką!Nustatykite tinkamiausią poziciją pagal savo įpročius!Mėgaukitės žaidimas bet kuriuo metu ir be sudėtingų žingsnių!

Kad mobilusis telefonas labiau tinka žaisti žaidimus

Patirties nekilnojamojo pajusti žaidimo su integruota Rankena valdytojas. Leiskite jums jaustis patogiai ir nepavargsta, žaidimo metu!

Pagerinti Savo Žaidimo Lygį

Paprasta operacija, su jutiklinio ekrano gamepad galite perkelti, pasukti, tikslas ir šaudyti, tuo pačiu metu. Jis taikomas tik nykštys smilius. Galite paspausti mygtuką, norėdami pašalinti visus darbus.

Kaip nustatyti?

1 žingsnis: įdiekite sukelia ant telefono. Tada spustelėkite "nustatymas"meniu. 2 žingsnis:paspauskite operacija "nustatymo"ir atidarykite "user-defined grupė" 3 Veiksmas:Perkelti "šaudymo"ir "tikslas"teisingas superposition. Step4:Istall su gamepad į telefoną. Step5:prieš žaidžiant žaidimus,užrakinkite telefono ekrane 3 sekundes,tada atrakinti telefono ekrano aktyvuotas sukelti . Step6:Įveskite modeliavimas battlefield testą.

Kas yra Skaidri:

1pcs*Žaidimas Gamepad 2vnt*Žaidimas Tigras 2vnt*Atskiras Pretendentai

Kas yra įtraukta Black:

1pcs*Žaidimas Gamepad(Prijungti perkraustymas) 2vnt*Žaidimas Tigras

2vnt*Žaidimas Gamepad(Prijungti perkraustymas) 4pcs*Žaidimas Tigras

Gera kokybė ir geras aptarnavimas:

Mieli draugai! Labai ačiū, kad lankotės DataFrog Parduotuvėje!Dėl dabartinės vėluojama global express pristatymas, Siuntos negali būti pristatomos per nustatytą laiką. Dabartinė pristatymo laikas yra apie 35-90 dienų. Kad nebūtų vėlavimo pristatyti į jūsų sklypą ilgą laiką, rekomenduojame pasirinkti "Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas". Dauguma šalių gali suteikti 7-25 dienomis!Jei viršija terminą transporto platforma įsipareigojimų, ji bus grąžinti, greitai!!!

Kilmės KN(Kilmės)
Programos 3 "Android" gamepad valdytojas
3 funkcija Už PUBG Valdytojas Gamepad Kreiptuką
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Modelio Numeris LLCL1R1KC1008
2 funkcija Mobiliojo Telefono GamePad už PUBG Valdytojas
Funkcija 1 Gamepad "iphone"
Perkraustymas Skaidri Atskiras
Taikymas 1 už pubg mobiliųjų žaidimų valdiklis
Tipas Gamepads
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Paraiškos 2 Mobiliųjų Sukelti Gaisro Mygtuką
Perkraustymas, Juoda prisijungti
4 funkcija Telefonas Sukelti Gaisro Mygtuką

Panašūs produktai