1 Poras Ausų Pagalvėlės Silikoniniai Ausų Kepurės Samsung Galaxy Pumpurai Gyvi Belaidžio "Bluetooth" Ausinės Apsauginės Atveju Gaubteliai Ausinių Kepurės

€0.73

-46%

€1.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ausinių Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Ausinių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Ausinių Priedai.

Funkcijos: 1. Ausinės Apsauga: apsauginis dėklas yra pagamintas iš itin tvirtos silikoninės gumos ir gali būti laikomi ant galaxy Budd live ausines, siekiant apsaugoti savo galaxy budd live ausines nuo purvo, dulkių ir kitų įžeidžiantis dalelių.

2. Puikus Galaxy Budds Gyventi: Tai nėra lengva, nulupkite dėl specialios dangos viduje. Šis silikono apvalkalas tinka tiksliai be didelių gabaritų, palaikymo galaxy budds live ausines diržo jausmas nepatogūs.

3. Lengva Naudoti: Kai jūsų ausinės energijos, jums nereikia pašalinti ausinės dangtelį ir įdėti jį tiesiai į apmokėjimo langelyje toliau įkrovimo savo ausines.

4. Žmogiškas Konstrukcija: Lengva naudoti. Jūs galite lengvai padengti paviršių, ausinių ranka. Ausinės atveju būtent ir yra perforuoti, todėl, kad jūs galite lengvai įdiegti ją į paviršių ausines.

5. Šiltas Patarimai: Prašome atkreipkite dėmesį, kad " galaxy bičiuliai live ausinės nėra įtrauktas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: silikonas

Spalva: juoda, mėlyna, raudona, balta

Pritaikymas: Galaxy budds live ausines

Pakavimo Sąrašas:

Silikoninis Dangtelis*2

$USD 0.76

$USD 0,42 eur

$USD 0.86

$USD 0.5

$USD 4.2

$USD 2.12

$USD 8.72

$0.00 USD

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija. 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Kilmės KN(Kilmės)
dydis For Samsung Galaxy Buds Live
Modelio Numeris Ausinės Silikono Atveju
Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas Rondaful
Elemento Tipas Kita

Panašūs produktai