Moteris Visiškai Krištolas Kalnų Krištolas Mini Mažas, Plaukų Segtukai, Plaukų Krabų Žnyplės Plaukų Clips Barrettes Nuotakos Pearl Gėlių Plaukų Aksesuarai

€1.11

-14%

€1.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Plaukų Aksesuarai.

Prašome atkreipti dėmesį : 1.Jeigu jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $150 ,free express. 2.Daugiau suma jūsų užsakymą,didesnę nuolaidą gausite. Po pristatymo ti man f arba pakuotė: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius---- 16 - 60 darbo dienų Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu-- 10-45 darbo dienų E-Pakelis--- 5-25 darbo dienų EMS---5-12 darbo dienų DHL/Fedex/UPS/TNT----3-10 darbo dienomis Pastaba: Šios nuotraukos yra tik nuoroda tik, prašome patikrinti aukščiau išsamios matavimo pasirinkite tinkamą dydį ir leisti 1-2mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Garantija:

1. Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 7 dienas po to gauti. Neatidarykite ginčas be ryšio.

2. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 15 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Prašome susisiekti su mūsų po tarnybos darbuotojai prieš jį grąžinti. Pristatymas: - Kas draugai,jei perkate prekę iš mūsų, mes išsiųsti prekes per 3 dienas tai kainuos apie 30-60 dienų atvyko. Ir jei nori naudotis kitomis express, jums teks mokėti už laivybos pinigus pirmas. Todėl jūs galite pasakyti mums pirmas. Jūs galite užsisakyti daugiau prekių iš mūsų, ir prašymas mus sujungti transportas , Žinoma, jums bus sutaupyti daug išlaidų. Klientų Pasitenkinimo:

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo.Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Tikimės, kad jums geros dienos!

Dėkojame už jūsų sveikintinas.

Prabangus Perlų Plaukų Clips Barrettes Mini Mažas Plaukų Segtukai Krabų Plaukų Žnyplės
Lytis moterys, merginos,mergina ,bohemiškas ,moterų,vestuvių
Proga Valentino Diena/ Gimtadienio / Šalis / Bendrovė Naudos
Modelio Numeris Mini Mažas, Plaukų Segtukai, Plaukų Krabų Žnyplės Plaukų Clips Barrettes
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Medžiaga LYDINYS
Širdies Formos Plaukų Clips Mergina Plaukų Letena Geometrinis Saldus Blizga Staigius Gnybtus
Tipas Plaukų Žnyplės
Plaukų Formavimo Priemonės Vaikai Vaikai suaugusieji
Modelio Tipas Gėlių
Barrettes Hairgrip Plaukų Aksesuarai Gėlių Plaukų Segtukai Įrašus Mini Krištolas Kalnų Krištolas Plaukų Žnyples, Krabų
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Mados
Prekės Pavadinimas AILEXIU
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Panašūs produktai