Magnetinė Sklendė, Elastinga Elektroninės Apsaugos Stylus Pieštuku Pen Nustatyti Odos Atveju "apple" pieštukas 1 2 iPad Mini Pro Oro

€2.49

-15%

€2.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tabletę Touch Rašikliai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Tablet Touch Rašikliai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Tabletę Touch Rašikliai.

Magnetinė Sklendė, Elastinga Elektroninės Apsaugos Stylus Pieštuku Pen Nustatyti Odos Atveju "apple" pieštukas 1 2 "iPad Mini" Oro Pro Tipas: stylus padengti Medžiaga: dirbtinė oda Taikytinos modeliai: L-Taikomas 9,7 colių "ipad", S - 7.9 colių ipad Produkto poveikis: 360° kampu, viskas įskaičiuota, su sklende, anti-lost Spalva: rožinė, juoda, aukso Taikoma "apple ""apple" pieštuką, Tai yra naujas aksesuaras plunksna, kad jūsų rašiklio nėra lengvai prarasti. Pagaminti iš aukštos kokybės odos, tvirtas ir patvarus, Magnetinė sklendė yra uždaryta, nesijaudinkite apie kurių Elastingas elastingas juostos lengvai tilptų į "Ipad" Į paketą įeina: 1 * pen pastaba: 1. Dėl daugelio veiksnių, tokių kaip ekrano šviesumą ir šviesos ryškumas, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje. 2. Prašome leisti matavimo duomenys gali būti šiek tiek šališkas. Aš tikiuosi, jūs galite suprasti, ačiū!

Data 11-21
Spalva
Funkcija "Apple" Pencil Case Cover
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga dirbtinė oda
Feature2 "iPad" Pro " Pieštuką Atveju
Feature3 "Apple" Pieštukų Dirželis
Prašymas Pda
Feature4 Silikono Atveju
Sertifikavimo NĖRA
dydis L-Taikomas 9,7 colių "ipad", S - 7.9 colių "ipad"
Pakuotė Taip
Programų Ekranas Capacitive Ekranas
Paraiška Prekių Ženklus "Apple"

Panašūs produktai