Disney Princesė snieguolė Sophia Mickey Minnie mergaitėms, Sušaldyti elsa ir Anna Žaislai, Makiažas, Nagų Lipdukai vaikams auskarai lipdukas žaislai

€20.29

-51%

€42.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Veiksmo Ir Žaislas Duomenys, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Veiksmo Ir Žaislas Duomenys, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Veiksmo Ir Žaislas Duomenys.

Pirkėjų pranešimas:

Mūsų pristatymo laikas, per 4 dienas po apmokėjimo; pristatymo laikas paprastai yra 15-60 dienų, remiantis logistikos laiku (išskyrus force majeure atvejus); logistikos rekomenduojama Basilico-pica.lt, galite pasirinkti logistikos metodas jums reikia logistikos šabloną. Prekės bus tikrinamos ir supakuoti iki pristatymo, siekiant užtikrinti, kad mūsų klientai gautų daiktai geros būklės.

Atsiliepimai:

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite 5 žvaigždžių atsiliepimus, būsime labai dėkingi (projekto aprašymas 5 žvaigždžių, ryšių 5 žvaigždžių, transportavimo laiką, 5 žvaigždučių), aš tikiuosi, jūs galite būti laimingas, kiekvieną dieną.

2. Jei produktas jums gauti sugadintas ar stilius yra negerai, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmiausia, prašome susisiekti su mumis, mes spręsti ir rasti geriausią sprendimą, jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija padaryti geriau. Ačiū

Modelio Numeris -
Temos Filmų ir TV
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Lėlės Tipas Modelis
Originalioje Pakuotėje Taip
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
Pagal Animacija Šaltinis Vakarų Animiation
Prekių Požymis Periferiniai įrenginiai
Masto 1/60
Amžius < 3 metai
Prekės Pavadinimas Disney
Medžiaga Popierius
Mfg Serijos Numeris Lipdukas/Magnetiniai Stiker
Modelis Pirmasis Leidimas
Matmenys -
dydis L
Kareivis Priedai Kareivis Dalys ir Komponentai
Kilmės KN(Kilmės)
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Lytis Merginos
Įspėjimas -
Elemento Tipas Modelis

Panašūs produktai