Dream Catcher Rankų Darbo Nauja Versija Pelėdos Plunksna Vėjo Varpelių Dovana, Namų Pakabukas Amatų Sienos Dreamcatcher Kabinti Namų Puošybai

€2.14

-21%

€2.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vėjo Varpeliais & Kabantys Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Vėjo Varpeliais & Kabantys Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vėjo Varpeliais & Kabantys Papuošalai.

Kulka Taškų:

1、Dream catcher yra skirtos formos pelėda. Jis atrodo švelnus ir mielas, unikalus, ir pelėda simbolizuoja išmintį, ir ji suteiks palaimos ir sėkmės.

2、dream catcher yra gražus simbolis. Meldžiuosi už jus ramybės ir geros kloties, buvo deportuoti košmarai ir leidžia jums gerai išsimiegoti

3、Kabinti dekoratyvinis dream catcher yra idealiai tinka jūsų kambarį miegamojo langą arba bet kokios kitos apdailos ar vengti blogio. Kai pakabinti plunksna, jis bus plūduriuoti grakščiai. Jis bus tikrai suteiks jums džiaugsmingą nuotaiką.

4、Dream catcher yra palaiminimus primityvus, šiltas ir paslaptingas būdas. Idealus pelėda dovana, tinka moterims, berniukai, berniukai ar vaikams, ir kambario sienos papuošimas.

Savybės:

Dream catcher yra skirtos formos pelėda. Jis atrodo švelnus ir mielas, unikalus, ir pelėda simbolizuoja išmintį, ir ji suteiks palaimos ir sėkmės.

Dream catcher yra gražus simbolis. Meldžiuosi už jus ramybės ir geros kloties, buvo deportuoti košmarai ir leidžia jums gerai išsimiegoti

Kabo dekoratyvinis dream catcher yra idealiai tinka jūsų kambarį miegamojo langą arba bet kokios kitos apdailos ar vengti blogio. Kai pakabinti plunksna, jis bus plūduriuoti grakščiai. Jis bus tikrai suteiks jums džiaugsmingą nuotaiką.

Dream catcher yra palaiminimus primityvus, šiltas ir paslaptingas būdas. Idealus pelėda dovana, tinka moterims, berniukai, berniukai ar vaikams, ir kambario sienos papuošimas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Baltoji Pelėda Svajotojas Gaudytojas

Medžiaga: karoliukai, plunksnos, geležies žiedai

Spalva: balta

Svoris: apie 32g

Dydis: bendras ilgis: apie 50cm/19.7 in; ilgis: apie 18cm/7in; plotis: apie 10cm/3.9.

Pakavimo Sąrašas:

1*Svajotojas Gaudytojas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Temos Gyvūnų
Stilius Modernus
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai