650MLPortable Lauko Kelių Kalnų Dviračių Mano Dviračiu Vandens Butelis Sporto Gėrimas Ąsotis Taurės Kempingas, Žygiai Kelionių Dviračių, Vandens Butelių

€1.21

-25%

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračių Vandens Butelis, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračių Vandens Butelis, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Vandens Butelis.

Produkto Pavadinimas: Sporto Butelio Spalva: raudona balta, žalia balta, balta raudona, juoda raudona, juoda raudona, geltona juoda, raudona juoda Skersmuo: 7.2 cm Aukštis: 24cm Svoris: 96 g Talpa: 650ML virdulys, pagamintas iš plastiko. Tai nėra rekomenduojama naudoti verdančio vandens. Rekomenduojama montuoti šalto arba šilto vandens. [Įvadas] išorinis apvalkalas yra pagamintas iš maisto kokybės 100% polietileno (plastiko), kuris yra vidutinio kietumo ir elastingumo. Neslidžios rankenos yra pagamintas iš 98% aukštos kokybės gumos ir 2% kiti pluoštai. Ji yra paprasta naudoti ir yra atsparus dulkėms padengti. Jis sukurtas su dulkių dangtelį, kad išlaikyti vandens švarus. Prašome atkreipti dėmesį prieš naudojimą: 1. Prašome įdėti šiltame vandenyje 5 minutes, prieš pirmą kartą naudojant, pašalinti klijų kvapas naują produktą. 2. Prašome nedėkite vandens pripildyto virdulys į šaldiklio į šaldytuvą, jūs galite įdėti ją į standartinę šaldiklis. Padaryti ne įdėti ją į mikrobangų krosnelėje! 3. Mes rekomenduojame, kad virdulys būti įrengta vandens buteliuko dangtelį, kad nebūtų karšta ir šilumos išsaugojimo. 4. Siekiant užtikrinti higienos reikalavimus, prašome švarus bžūp ir kūno reguliariai.

Non-slip dizainas Guma
Talpa 650ml
Modelio Numeris Dviračių Vandens Butelis
type3 mano vandens buteliukas
Butelis korpuso medžiaga Plastiko(Polietileno)
type1 Sporto, Vandens Butelis
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Dviračių, vandens butelis

Panašūs produktai