Laramoi Deimantų Širdies Apyrankę Kalnų Krištolas Vandenyno Širdies Apyrankę Vestuvių Nuotakos Apyrankė Iš Titano, Plieno, Šaliai, Papuošalai

€2.79

-29%

€3.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Apyrankės & Bangles, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Apyrankės & Bangles, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Apyrankės & Bangles.

Laivybos ir Pristatymo Paketai yra siunčiami kuo mokėjimo datos(išskyrus šeštadienį/sekmadienį). Paprastai siunčiami EMS 5--8 dienomis, ir sekimo numerį, yra.Mes apsaugoti prekes nuo bet kokios žalos ir užtikrinti, kad jie atvyktų geros conditon. Mes taip pat gali priimti mažmeninės jeigu jūs norite,ir mes taip pat gali tai padaryti už jus, kad laivas produktų savo klientams arba vietą, kur norite.

Atsiliepimai Mes tikimės, kad kiekvienas žmogus turi nuostabų apsipirkti mūsų parduotuvėje! Kai sandoris isplete,jei esate turinį su savo produktus ir paslaugas,pls mus palieka teigiamą feback.Tai suteiks mums daugiau stiprių galia! Žinoma,jei yra bet kokia nusivylimų,Pls susisiekti su mumis laiku,mes stengiamės rasti geriausią būdą ją išspręsti,patikėkite mums!!! Jūsų satisfication yra mūsų unswerving persuit!!!

Apie mus 1).Kaip Gamintojas, mes teikiame aukščiausios kokybės, ir geras aptarnavimas. Mums rūpi mūsų klientų vertę ir jų nuomones. Todėl mes stengiamės sukurti pasitikėjimo atmosferą ir sąžiningumas.Mes laukiame formavimo sėkmingo verslo santykius su naujais klientais visame pasaulyje. 2).Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite bet kurį klausimą, mes pasistengsime atsakyti jums, kaip greitai, kaip mes galime(

Lytis MOTERIS
Šalutinis Akmens NĖRA
Skersmuo 0.6
Stilius Madinga
Proga Šalis
Kilmės KN(Kilmės)
Pažymėjimo Numeris SZ1816522990
Modelio Numeris EMBL1-6
Formos\modelis Mėnulis
Metalų Tipas Titano Plienas
Prekės Pavadinimas Laramoi
Elemento Tipas Apyrankės
Bauda ar Mados Bauda
Pagrindinis Akmuo Ametistas
Apyrankės Tipas Grandinės & Nuorodą Apyrankės
Pažymos Tipą CCGTC

Panašūs produktai