4Pc Avarinio Nešiojamasis Automobilių Šlapimo Maišelis Vemti Maišeliai Mini Tualetas, Mobilieji Tualetai Patogu, Vyrai Ir Moterys, Naudojant Lauke

€2.51

-44%

€4.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Laikymo Krepšiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saugojimo Krepšiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Laikymo Krepšiai.

4 Vnt./ Dėžė Unisex Lauko Kelionės Eco-friendly Išvengti Šlapimo Tvaikas, Mini Vemti Krepšiai Tualetas Vienkartiniai Pagalbos Priemonė DAG-s Funkcija:

Medžiaga: Aplinkos apsaugos PE ir IXPE;

Dydis: 13.6 x 31.6 cm (Vid. 5.34 dalių pastabas" x 12.44").

Patogus nešiojamas avarinės lauko kelionių šlapimo krepšiai, stipri absorbcija kietiklis ir fungicidas. Gali greitai sugeria šlapimą ir tapti želė medžiagos, siekiant išvengti šlapimo išsiliejimas, negamina kvapas.

Lengva naudoti, 700ML/maišelis), savaiminio sandarinimo po naudojimo, uždaromos ne pirmą kartą. Naudojant aukštos kokybės polimero SAP, ji netrukus sūdymo į beskonis koloidinių medžiagų, kai susitikimas vandens saugos ir sveikatos, palaikyti švarą ir užkirsti kelią savitą kvapą, tuo pačiu metu.

Lengva nešiotis, 4Pcs/box, viena OPP maišelį, pakavimo, puikiai tinka lauko kelionių naudoti, sveikatos ir higienos. Galite laikyti jį su savo maišą, bagažo, automobilių ir kt.

Tai yra esminė skubios pagalbos įrenginys, skirtas automobilio savininkas, lauko keliauti. Jis taip pat vaidina svarbų vaidmenį, kad taksi vairuotojai, verslo keliautojams, vidutinio amžiaus vairuotojai, šeimos automobilių, ir vaikų, ir pan. Ji turi daugiau ypatingą reikšmę turistų, šlapimo nelaikymas, vyresnysis ir kitų, ne naudoti šlapimo pagalbiniai reikmenys.

4 x Išvengti Šlapimo Tvaikas, Vemti Krepšiai

Formos Aikštė
Produktas Kita
Medžiaga Kita
Naudoti Kita
Storis Kita
Tipas Laikymo Krepšiai
Talpa Kita
Prekės Pavadinimas Ne metalo deviss
Taikomas Vietos Vonios kambarys
Specifikacija 4
Modelis Butas Tipas
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris -

Panašūs produktai