8pcs/daug Octonauts Pav Žaislai Kapitonas Akiniai Pesas Shellington Dashi Įgnybti Lėlės Figūrėlės Modelis Žaislas Vaikams

€1.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Veiksmo Ir Žaislas Duomenys, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Veiksmo Ir Žaislas Duomenys, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Veiksmo Ir Žaislas Duomenys.

8pcs/daug Octonauts Pav Žaislai Kapitonas Akiniai Pesas Shellington Dashi Įgnybti Lėlės Figūrėlės Modelis Žaislas Vaikams DUK: Yra Q1 originali? Taip, 100% autentiškas, Kas medžiaga yra Q2? Ekologiško plastiko Q3, Kas yra pakuotėje? Ateina su originalo plastikinį maišelį. Kokio dydžio yra Q4? Yra dviejų dydžių, vidutinis dydis yra 4.5-7cm, kai stovėjo, 4-5cm pločio ir pan. (yra klaidų rankinis matavimas), o aukštis-5,5 cm, kai sėdi pastabos: Lėlės Kapitonas Spardytis, vėžlių Šarvai Gydytojas, Odos Gydytojas, Xie Lingtong, Darcy, Tutu Triušis, Profesorius Zhang, ridikėlių galva, rankos ir kojos gali laisvai judėti, ir padėkite ant įvairių formų praturtinti savo pyragas apdaila. Tai nėra valgomieji apdaila. Prašome išvalyti ir dezinfekuoti, tai prieš naudojimą.

Prekės Pavadinimas Octonauts
Pagal Animacija Šaltinis Vakarų Animiation
Lytis Unisex
Baigus Laipsnio Apdailos Prekės
dydis 8cm
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Matmenys 6cm-8cm
Originalioje Pakuotėje No
Amžius < 3 metai
Elemento Tipas Modelis
Lėlės Tipas Modelis
Temos Filmų ir TV
Kareivis Priedai Kareivis Dalys ir Komponentai
Masto 1/60
Modelis Pirmasis Leidimas
Sąlyga Akcinė Straipsniai
Modelio Numeris 001
Medžiaga Plastikiniai
Prekių Požymis Apdailos Prekės
Įspėjimas No
Mfg Serijos Numeris Modelis

Panašūs produktai