Dienoraštis Planuotojas Popieriaus danga 5vnt A5/A6 Spalvos Sąsiuvinis Puslapis Matinis Dangtelis Spiralės užrašų Knygelė Kategorijos Puslapių Raštinės reikmenys 2019 NAUJAS

€2.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nešiojamieji kompiuteriai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Nešiojamieji Kompiuteriai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Nešiojamieji kompiuteriai.

Savybės:

Klasifikuoti puslapyje bus ne fray ar išpešti, skirtukus siūlo sklandžiai apvalaus krašto dizainas nebraižo odos ir popieriaus.

- Color-coded rišiklio indeksas dozatoriais, kad laikymas ir padavimas lengva, padėti greiti, padėti atskirti savo dokumentus ir organizuoti savo pastabas.

Indeksas dozatoriais sukurti savo kategorijos/ asmens planuotojas, nešiojamojo kompiuterio daliklis puslapis leidžia jums pritaikyti skaičius greitai rasti savo pastabas ir failus.

sąsiuvinis,блокнот, kulka leidinys,канцелярия,ежедневник,sketchbook,planuotojas,cuaderno,скетчбук для рисования,тетрадь,скетчбук,блокноты,leidinys,death note,darbotvarkę,dienoraštis,fajas,тетради,записная книжка,libretas

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PP

Neprivaloma tipas: A5, A6

A5 dydis: 14.5*21.2 cm

A6 dydis: 9.6*17.3 cm

Pakuotė:

5 x Sąsiuvinis Puslapis Apima

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Modelio Numeris Sąsiuvinis Puslapis Matinis Dangtelis
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai