Karštos Moterys Aukso Karoliai Užsakymą Esi Mano Saulė, Atvira Apranga Saulėgrąžų Pakabukas Karoliai Nemokamai Dropshipping

€2.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kaklo Pakabukas, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliai Pakabukas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kaklo Pakabukas.

Mados Asmenybės Nerūdijančio Plieno Derliaus Karoliai Pakabukas Priedai Gimtadienis Skaičius Pakabukas Karoliai, Papuošalai Gimtadienio Dovana Sveiki atvykę į FY mados aksesuarų Parduotuvė! Čia yra keletas pažymi jums: 1. Sekimo informacija nėra prieinama po iš Kinijos, jei pasirinksite Ekonomikos Oro Mail", bet nesijaudinkite, jūsų paketas bus arriveyou per 1-4 mėnesius. Visi sandoriai yra galutiniai, grąžinamosios išmokos, yra nepriimtinos. Pasirinkę šį pristatymo parinktį reiškia, jūs sutinkate, kad grįžti ir grąžinti policieslisted virš. 2. Sveiki Didmeninė & Drop Shipping & Užsakymą dizaino ! Pleaseprovide mums aiškios nuotraukos:) 3. Kad daugiau nei $130,mes išsiųsti greituoju kaip UPS ,FedEx,TNT,DHL, nemokamas pristatymas ! Atvyks į savo rankas 2-7, daysnormally po išsiųsti! 4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba todetermine ką šie papildomi kaštai bus prieš siūlymą 1buying. 5.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto. Mes strivefor klientų pasitenkinimą ir yra čia, kad padėtų.Sveiki toFY mados aksesuarų Parduotuvė! Čia yra keletas pažymi jums: 1. Sekimo informacija nėra prieinama po iš Kinijos, jei pasirinksite Ekonomikos Oro Mail", bet nesijaudinkite, jūsų paketas bus arriveyou per 1-4 mėnesius. Visi sandoriai yra galutiniai, grąžinamosios išmokos, yra nepriimtinos. Pasirinkę šį pristatymo parinktį reiškia, jūs sutinkate, kad grįžti ir grąžinti policieslisted virš. 2. Sveiki Didmeninė & Drop Shipping & Užsakymą dizaino ! Pleaseprovide mums aiškios nuotraukos:) 3. Kad daugiau nei $130,mes išsiųsti greituoju kaip UPS ,FedEx,TNT,DHL, nemokamas pristatymas ! Atvyks į savo rankas 2-7, daysnormally po išsiųsti! 4. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba todetermine ką šie papildomi kaštai bus prieš siūlymą 1buying. 5.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto. Mes strivefor klientų pasitenkinimą ir yra čia, kad padėtų.

Modelio Numeris xn-1
Pakabukas Dydis /
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Elemento Tipas Karoliai
Prekės Pavadinimas FY
Formos\modelis Gėlė
Funkcija moterų karoliai
Medžiaga Metalo
Spalva Auksas
Stilius Klasikinis
Svoris 19g
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Lytis MOTERIS
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
dydis 54+6cm, as picture shows
Proga Jubiliejus
Bauda ar Mados Mados
Suderinamumas /

Panašūs produktai