Keramikos Peilis 6 5 4 3 colių Virtuvės Virėjas Mėsos Pjaustymo Įrankis, Skutimo Peiliai Baltos Mentės spalvinga anti-slip rankena Kepimo įrankis

€5.89

-50%

€11.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Virtuvės Peiliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Virtuvės Peiliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Virtuvės Peiliai.

Pristatymo laikas bazę apie skirtingų šalių ir laivybos metodai( Normalios Sąlygos)

* Laivo į Rusija: apie 12-25 dienomis ( E-pakelis )

* Laivo į Brazilija: apie 15-29 dienomis ( E-pakelis )

* Laivas į Europą cointries: apie 12-29 dienomis

* Laivas prie jav: apie 10 - 25 darbo dienas (E-pakelis)

* Laivo į kitas šalis: apie 7-45 dienų

* Mes laivas iš jūsų užsakymą(s) per 30 valandų mūsų parduotuvėje darbo valandų. E xcept Savaitgalį ar atostogas)

Skirtumas nuo kitos markės:

1. Išvalyti aukštos kokybės cirkonis galios nuo žaliavų cirkonio smėlio ateina iš Vakarų Australijoje.

2. Užpildyti valstybės meno priemonės ir taikomi 300 tonų slėgio amatų įspūdingi aukštos tankus peilis.

3. Pritaikyti mūsų unikalus Šalto Izostatiniai Paspaudus (KIP) procesą, kad peiliai nustatyti sunkiau, tankesnis ir staigesnis.

4. Pagal 1400°C temperatūroje , įspūdingi aukštos tankus super sunkiau ir aštrių Myvit peilių rinkinys bus suformuota po 72 valandų sukepinimo.

5. Galutinis, pažangių 36° išgaubto krašto šlifavimo technologija padės myvit keraminiai peiliai super aštrus.

Paketas i ncludes: Vienas peilis TIK

Savybės: Pagaminti iš cirkonio oksido, kuris yra anti-bakterijos, apsaugos nuo užsiteršimo, netoksiškas ir nesukeliančio saugi, sveika ir draugiška aplinka. Užtikrinti šeimos maisto safty , suteikti sveikatą ir mados virtuvę. Geriausia pjovimo įrankiai daržovių,vaisių, žuvies, mėsos ar bet aukštos reikalauja maisto. Labai sunku, labai, bet saugiai . turi kokybės didelio tankio , nėra lengva būti bukas. Jokios reakcijos, jokio maisto, - išlaikyti pradinę spalvą ir skonį maisto , laikyti maisto tai šviežumą ir mityba. Ne stimuliacija, siekiant savo akimis, kai pjovimo excitant maisto, pavyzdžiui, svogūnai. Gali būti naudojamas, kad maisto produktų, skirtų kūdikių

Visi gaminiai yra kruopščiai išnagrinėjo prieš sandėliuojant, ir supakuoti gerai siuntą.

Prašome pasirinkti tinkamą dydį ar spalvą, ką norite, mes išsiųsti siuntinį, kaip jūsų pasirinkti tvarka.

Šių produktų daugiau nei viena spalva pasirinkau, prašome palikti pranešimą spalvos tu nori, priešingu atveju jums bus išsiųsti jūsų užsakymą, su atsitiktine spalva.

Produkto vaizdai buvo paimti natūra, vaizdo, šviesos, aplinkos priežasčių, gal šiek tiek nuokrypis reiškinys, prašome natūra teikiama pirmenybė.

Dėl vadovo matavimo, gal 1cm-3cm paklaida, prašome suprasti, ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš pateikdami užsakymą.

Paprastai, mes išsiųsti sklype per 48 valandas po gauto apmokėjimo. Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinės šventės diena, perduodant kartą atidedamas, Prašome suprasti.

Jei norite, kad greitojo pašto (EMS/DHL/FedEx/UPS), prašome susisiekti su mumis, mes apskaičiuosime pašto išlaidos jums, ar jūs galite patikrinti, Laivybos ir Pakuotės nuoroda.

Visi produktai yra pakuojami rankomis, gali būti šiek tiek klaida, jei gausite klaidingą objektą, arba sugedęs vienas, prašome susisiekti su mumis iš karto, mes kompensuos jums, ačiū už jūsų supratimą.

Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus ir turi būti skatinami mumis, mes stengiamės išspręsti bet kokias problemas, jums gali turėti ir pasiūlyti jums geriausią aptarnavimą, Ačiū už jūsų paramą.

Peilio Tipas Chef Peiliai
Medžiaga Keramikos
Funkcija Įžuvinti
Sertifikavimo SGS
Tipas Peiliai
Modelio Numeris K3WT
Prekės Pavadinimas MYVIT
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai