Keturių Spalvų LED Klavišą "Finder" Ieškiklis Rasti Pamestus Raktus, Grandinės Keychain Švilpuko Garso Valdymo Raktų pakabukas Žiedai, Moterų, Vyrų Papuošalai

€0.59

-32%

€0.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Raktų Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Raktų Pakabukai.

Keturių Spalvų LED Anti Pamestas Raktų Ieškiklis Švilpukas Locator Rasti Raktus Grandinės Su Signalo Sekimo Prietaisas, Moterų, Vyrų Papuošalai Pranešimas: Kaip gauti daugiau nuolaidų? 1.Spustelėkite "follow "(viršuje puslapio, turės išskirtinę nuolaidų ir kuponų pasekėjas 2.Jei jums reikia daugiau, ir, laivybos mokestis yra labai brangus, susisiekite su mumis , mes galime suteikti jums nuolaidą, prieš jums mokėti Savybės: Aukštos kokybės medžiagų. Jis veikia kaip raktų žiedas, bet su elektroninių spręsti rasti savo klavišus, kai turite jį prarado. Jūs tik padaryti švilpukas, ir jis bus padaryti, kai noice taip, kad jūs galite rasti. Tai patogu, kai jūs praradote savo raktų žiedas, kad yra labai svarbu! Jūs niekada nerimauti apie prarasti jūsų raktai! Ji yra įpareigota mygtukas, baterijos. 1 vnt key finder tik,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas! Specifikacija: Medžiaga: Plastiko Spalva: Juoda,Raudona,Mėlyna Galia: Mygtukas Baterijos(yra komplekte) Matmenys: 3x5.5cm/1.18x2.17" Svoris: 13g Kiekis: 1 Vnt Kaip Norėdami Keisti Baterijos: 1.Pastumkite mygtuką mygtuką. 2.Atsukite galinio dangtelio varžtas pakeisti bateriją. Paketas apima(be mažmeninės pakuotės): 1 x Raktų Ieškiklis(su baterija)

Lytis Unisex
Modelio Numeris Raktų Ieškiklis
Medžiaga Plastikiniai
Formos\modelis Kita
Funkcija Kita
Stilius Klasikinis
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Suderinamumas Viskas Suderinama
Metalų Tipas NĖRA
Metalo spalvos Sidabrinė
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Kilmės KN(Kilmės)
Bauda ar Mados Mados

Panašūs produktai