SKYMEN Orange Sulčiaspaudė Citrusinių vaisių (Citrinų, Paspauskite Vaisių Squeezer Sulčių Extractor Mašina, Namų Virtuvė Heplers

€1.77

-30%

€2.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Sulčiaspaudės, Namų Apyvokos Prietaisai, Pigūs Sulčiaspaudės, Aukštos Kokybės Namų Apyvokos Prietaisai, Sulčiaspaudės.

SKYMEN Žinynas Orange Sulčiaspaudė Citrusinių vaisių (Citrinų, Paspauskite Vaisių Squeezer Sulčių Extractor Mašina, Namų Virtuvė Heplers Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Ši sulčiaspaudė ekstraktai daug sulčių, iš jūsų citrusinių: citrinų, laimų, apelsinų, ir net greipfrutų. Specialiai suprojektuoti Namų Virtuvė ir Baras. Mados dizaino ir patogus nešiotis ir švarus. Kad Vaisių Sulčių be Jokių Pastangų Filtras ir Taurės Dizainas, Lengva Naudoti, Lengva Valyti Ir Plauti Kokybės Patvarus Patogumą Gerti Šviežių Sulčių, Kasdien Geros Sveikatos! Medžiaga:ABS Gaminio dydis(DiaxH):8x15cm/3.15x5.91"(apytiksliai) Pakuotės dydis:9x9x15cm/3.54x3.54x5.91"(apytiksliai) Spalva:Oranžinė+Balta Kiekis: 1 vnt Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Su mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Vaisių Sulčių Maker " Įrankį, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Kilmės KN(Kilmės)
Klojimo Būdas Rankiniai
Plaušienos Konteinerių Tūris < 500ml
Tipas Kita
Įkrovimo Lizdas Formos ROUND
Greičio Reguliavimas Vadovas
Reitingas (Aps / Min) <12000Rpm
Prekės Pavadinimas SKYMEN
Puodelio Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris 3TD00460
Talpa <500ml
Sertifikavimo CE
Korpuso medžiaga Maisto kokybės ABS
Galia (W) Kita
Formos Įkrovimo lizdas ROUND
Ašmenų medžiaga Kita
Funkcija kieto maisto
Matmenys (L x W x H (Coliais) 8x15cm/3.15x5.91"(apytiksliai)

Panašūs produktai