ChefValon Padažas Apkalos Meno Pieštuku Desertų Dekoravimo Atkreipti Dizaino Virtuvės Antgalis Nešiojamų Padažas Tapybos Pieštuku Šaukštas

€0.57

-50%

€1.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kepimo & Konditerijos Įrankiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kepimo & Konditerijos Įrankiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kepimo & Konditerijos Įrankiai.

Kurti kulinarijos šedevras namuose lengvai ir be vargo! Spalvingas apkalos meno, dizaino, lengva ir paprasta su šiuo šaukštu! SAVYBĖS: Lengva Tiksliai Kulinarijos Dekoravimo! ChefValon yra skirtas siaurų pieštuko formos patarimas sukurti sklandžiai, tiksliai linijų ir raštų lengvai! Platus šaukštas gale turi savo padaže nuolat, net ir sklandžiai pilstymo!

Danga Šedevras Tapo Įmanoma Namuose! Spalvingas maistas nėra specialybės aukštos klasės restoranuose! Šis mažas ir patogus point šaukštu leiskite jums sukurti savo spalvingas apkalos dizaino namuose .

Imtis Savo Patiekalus Į Kitą Lygį! Atnaujinti savo patiekalus į kitą lygį su geriau maisto pristatymas ! Saugokite savo akis ir skonį pumpurus prie visų pusių skanus šventės!

Premium Saugių Medžiagų! Mūsų danga meno pieštukas sukurtas maisto saugus premium 304 nerūdijančio plieno, kad jums yra tvirtas ir ilgalaikis, maisto apdaila patirtis!

Techniniai duomenys: Matmenys: (Didelis) 20*3.7*2.2 cm/ 7.9*1.5*0.9"; (Mažas) 18*2.6*1.3 cm / 7.1*1*0.5" Svoris: (Didelis)21.5 g; (Mažas), 15.5 g Medžiagų: 403 Nerūdijančio Plieno

Prekės Pavadinimas MOONBIFFY
Medžiaga Metalo
Tipas Kepimo & Konditerijos Įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinio Numeris 2
Funkcija Eco-Friendly
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Antgalis
Sertifikavimo CE / ES
Modelio Numeris Naujas

Panašūs produktai