Mielas Žalia Hummingbird Apranga Karoliai Mados Pingvinas Kranai Swan meilės paukščiai pakabukas Karoliai, papuošalai Moterims, vestuvių N731

€1.44

-50%

€2.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kaklo Pakabukas, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliai Pakabukas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Mados karoliai, mados karoliai, karoliai moterims.

Mielas Žalia Hummingbird Apranga Karoliai Mados Pingvinas Kranai Swan meilės paukščiai pakabukas Karoliai, papuošalai Moterims, vestuvių N731

procdut nuotraukos:

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kad>$120 gauti nemokamas pristatymas siųsti express! (DHL,UPS,SF, "Fedex"... )

Mėgautis pirkinių!

'

Mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos žemyninės dalies. Turime 1-7 darbo dienas parengti savo užsakymus pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną, būkite kantrūs! Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu. Tai gali užtrukti maždaug nuo 10 iki 60 darbo dienas iki pristatymo.

>>>Kad >=$ 120USD ,

Nemokamas pristatymas iki SF,DHL , "FedEx", UPS,TNT,Rinkliavos - SF-express

Apie 5-7 dienas www.sf-express.com(Tai yra pigiau nei kiti express".Jei jums reikia,susisiekite su mumis.Mes reguliuoti kainą). PASTABA: Pirkėjas bus atsakingas už mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas! Visi elementai turėtų būti vežamos į Basilico-pica.lt patikrinti adresą.

(Nemokamas pristatymas):

Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office, tada jums reikia imtis savo sekimo numerį ir savo asmens TAPATYBĖS rinkti savo daiktus. Mes jus informuosime, iš karto, kai jūsų siuntinys buvo išsiųstas.

Jei pasirinksite express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

PREK.KOD 1 gabalas
Svoris About 20 g
Pakabukas Dydis 20mm stiklo kupolas
Suderinamumas Viskas Suderinama
Stiklo cabochon dydis 20 mm Dia
Funkcija Kita
Modelio Numeris N731
Kilmės KN(Kilmės)
Metalo Padengtą Antikvariniai Bronzos \ sidabro Padengtą
Prekės Pavadinimas TAFREE
Medžiaga Stiklas
Stilius Madinga
Lytis Unisex
Pakuotė Opp krepšys
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Formos\modelis ROUND
Bauda ar Mados Mados
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Metalų Tipas cinko Lydinys
Elemento Tipas Karoliai

Panašūs produktai