BDSM Bondage Apribojimų Nustatyti Fetišas Vergas Suaugusiųjų Sekso Žaislai, Žaidimai Kryžiaus Sklendė, Skirta Moterims, Poroms Erotika Flirtuoti Priedai

€2.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Suaugusiųjų Žaidimai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Suaugusiųjų Žaidimai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Suaugusiųjų Žaidimai.

Sveiki! Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas. klientai visi yra mūsų draugai. Mados dizaino,100% visiškai Naujas, aukštos kokybės!

Ypatybė:

100% brand new ir aukštos kokybės. Furry fuzzy antrankiai žaislų žaidimas. Reguliuojamas pūkuotas kailio riešo rankogaliai funkcija užrakto. Naujas švieži jūsų poros gyvenimą,stimulative dizainas jums du. Daro jūsų meilė yra ypatingas jausmas ir padidinti savo sexy palūkanų. Aukštos klasės medžiagos negali pakenkti jūsų odai. Specifikacija: Tipas: rankiniai rankogaliai / cross tvarstis atramų Spalva: raudona / juoda / rožinė Medžiaga: PU oda+pliušinis Ilgis: apytiksl.32cm Plotis: apytiksl.5cm Grandinės ilgis: apytiksl .15cm Kryžiaus tvarstis apribojimų: Medžiaga: PU oda+metalo Diržo ilgis: apytiksl.20cm (Pastaba: Prašome leisti 1 -3cm paklaida dėl vadovo matavimo, ir šiek tiek spalvų skirtumas sukelia šviesos ir ekrane.)

Apie Atsiliepimą:

Gavę elementą ir patenkinti produkto, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 balai DSR. Mes palikti 5 Balai DSR atsiliepimą apie jus. Jei, dėl kokių nors priežasčių jūs nepatenkintas pirkiniu, prašome susisiekti per Basilico-pica.lt Žinutę ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti. Prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys be jokių communition su .

dydis 0
Medžiaga PU
Prekės Pavadinimas pinkiry
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris SM07
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai