Žmogaus Anatomija Raumenų Sistemos Plakatas Sienos Meno Šilko Tapybos Kūno Žemėlapį, Sienos Nuotraukas Medicinos Mokslo Klinika Apdaila

€1.53

-38%

€2.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dažymas Ir Kaligrafija, Namai Ir Sodas, Pigus Dažymas Ir Kaligrafija, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dažymas Ir Kaligrafija.

Rėmelis: be Rėmelio Medžiaga: Šilkas Audinio Dažymo (Ne Ranka, Aliejus, Tapyba) Tipas: be Rėmelio Spausdinti Šilko Audinio Dažymo matavimo vienetas CM 1inch=2,54 cm 1cm=0.39 colių Pastaba: 1.Dydis matavimo ranka,gali būti 1-2 cm paklaida. 2.Laikykite žemyn, laivybos išlaidų ir išvengti rėmo sugadinta dėl laivybos,ne motina, ne viduje rėmo, ne už kadro ,tik drobė. 3.Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. 4.Tai puikios kokybės spausdinimo be vidaus ir išorės rėmas išlaikyti žemyn, laivybos išlaidų, tačiau šis dydis yra įprastų nuotraukų rėmo dydis ir jūs galite gauti pasirengusi rėmas lengvai. 5.Tapyba yra ne rankų darbo, tai yra spausdinami mašinos. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, Jei turite kokių nors problemų, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau .Ačiū!

Stilius Modernus
Tipas Plakatas
Rėmas No
Paramos Bazės Šilko
Modelio Numeris Žmogaus Anatomija Raumenų Sistema
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Originalus No
Forma Vieną
Medžiaga Šilko
Rėmelio režimu Neįrėminti
Formos Vertikalus Stačiakampis
Dalykai kūno žemėlapį
Technics Purškiamojo Dažymo

Panašūs produktai