Yunnan žolių dūmų sveikatos ir aplinkos apsaugos, švaraus plaučius mesti rūkyti gaivus smegenų

€3.27

-44%

€5.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Figūrėlės & Miniatiūros, Namai Ir Sodas, Pigūs Figūrėlės & Miniatiūros, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Figūrėlės & Miniatiūros.

Pastabos: 1. Šis produktas yra pagamintas iš yunnan pu 'er arbata. Jo sudėtyje nėra nikotino ir dūmų dervos. 2: po to, naudojant 3 pakuotės, jums nebereikės praleisti nikotino ir dūmų dervos. Leiskite dirbti kartu dėl savo sveikatos. 3: jis gali būti nuolat vėdinamos ir sausa ilgą laiką, vietą

Šiltas eilutę: Kai degančių siurbimo, alkalescent veiksmingų ingredientų iš Kinų žolinis vaistas bus forma dulkinių patenka į organizmą rūgštinėmis sąlygomis kvėpavimo sistemos, keičiantis gyvybinės energijos, reguliuoti rūgščių-šarmų pusiausvyrą kvėpavimo sistemos, siekiant aiškiai, sklandžiai, išlaikyti vaidmuo kvėpavimo sistemą; - Silpnai šarminis išmetamųjų dujų, tuo pačiu metu, ne tik ilgalaikis kaupimas suodžių ir dūmų į plaučius nuodų turi valyti valymo poveikį, ir daro įvairių infekcinių virusas negali išgyventi silpnai šarminę aplinką; Pirmą kartą naudojant, atskirų rūgšties konstitucija, žmonės, procesas, kvėpavimo takų rūgščių-šarmų pusiausvyra, reikia laiko.

Stilius Nauja Klasikinė/Post-modernus
Medžiaga Mediena
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Temos Gėlė

Panašūs produktai