Universaliųjų 4.0 4.5 4.7 5.0 5.3 5.5 5.7 6.0 colių Ultra Plonas HD 9H Grūdintas Stiklas Anti-Sugriauti Apsauginės Plėvelės

€1.04

-29%

€1.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

Ypatybė:

1.Paviršius yra anti-naftos perdirbimo (Oleophobic danga), todėl pirštų atspaudų ir naftos nėra lengva likti ant paviršiaus, lengva valyti.

2.Visą klijavimas, automatinė adsorbcijos gali būti kartojamas surištos.

3.Visiškai skaidri: labai plonas, chemiškai apdoroto taip, skaidrus grūdintas stiklas.

4.Paviršiaus kietumas: paviršius turi kietumas 8-9h,Tai yra 9 kartus stipresnis už įprastus akinius. Įrankis ir klavišai yra ne gabalai.

5.Švelni liesti: galinį stiprių klijų, lengva įdiegti, šalia ekrano, ir todėl neturi įtakos touch jautrumas lietimui jautrus ekranas.

6.Sprogimų, sudužti atsparus stiklas pertraukos į mažas pavojus dalys, saugesni nei kiti stiklo gaminiai.

7.Tai yra aplinkos, ne klijai.

8.Aukštos raiškos, 9H kietumu, atsparus Įbrėžimams, Sprogimo įrodymas, anti-pirštų atspaudų.

Pastaba:

Jeigu oro burbuliukai gauti tarpped pagal plėvelės, pabandykite pašalinti juos nuo centro.Mažų burbuliukų turėtų išnykti per 1-2 dienos.

Pakavimo Kiekis:

1 x Grūdinto Stiklo Apsauga Ekranas

1 x Valymo rinkinys

Pristatymas:

1. Mes laivas Basilico-pica.lts adresas tik , Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Basilico-pica.lt rungtynes savo adresą, prieš jums mokėti.

2. Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčius. Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę. Prašome patikrinti, su savo countrys muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

3.Nuo tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo logistikos bendrovės ir vietos mokesčių, jei jums nereikia gauti savo paketą ilgą laiką, prašome susisiekti su mumis iš karto dėl daugiau padėti.

4. Mes paprastai laivas per China Post Oro paštu, Nyderlandai Post", DHL ir kt pristatymo būdą . Mes neturime laivų., šeštadienį, arba sekmadienį, taip pat Kinų tradicines šventes.

Apmokėjimas:

1. Basilico-pica.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito Kortelė/Pinigų Booker/Western Union.

2. Pilnas apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas. Ir jei turite kokių nors problemų dėl priėmimo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Grąžinimo Politika Ir Garantijos:

1. Visos mūsų prekės yra taikoma vienerių metų garantija.

2. Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, mums bus malonu pasiūlyti keitimo ar grąžinimo 7 dienas,bet jūs turite našta, laivybos mokestis už siuntimą atgal.

3. Už grįžo daiktai, jie turi būti pradines sąlygas, norint gauti grąžinimo ar keitimo. Pirkėjas yra atsakingas grąžinimo laivybos kaina.

4. Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti prekes, tada mes bus suteikti jums teisę spręsti.

Atsiliepimai:

1. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

2. Mes siekiame uždirbti 5 žvaigždučių reitingą nuo kiekvieno pirkimo. Kai jūs gaunate savo pirkiniu, prašome skirkite laiko palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jus tenkina prekė.

3.Jei ten buvo kažkas netenkina, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ir mes stengiamės išspręsti šią problemą ir užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą.

Prekės Pavadinimas FHIR
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Grūdintojo Stiklo
Telefonas Suderinamas Prekės "Apple ""iPhone"
Tipas Priekinė Plėvelė

Panašūs produktai