UV Apsauga Ledo Šilko Veidą Padengti Kaklo Vamzdis Lauko Sporto Bandana Šalikas Kvėpuojantis Pėsčiųjų Šalikas Neck Gaiter Bandana

€1.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šalikai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Šalikai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Šalikai.

Vasarą nuo Saulės UV Apsauga Ledo Šilko Veidą Padengti Kaklo Vamzdis Lauko Sporto Dviračiu Vėjo apsauga nuo dulkių Kvėpuojantis Atspindintis Bandana Lankelis Šalikas

Ypatybė:

1. Kvėpuojantis ir UV apsauga: Profesinės audiniai gali veiksmingai apsaugoti daugiau nei 95% UV spindulių. Greitai džiūstantis poliesterio pluošto ir akies pusėje yra patogūs.

2. Šviežių besiūlių šilko audinys nesijaudinkite, prakaitavimas. Besiūliai karšto presavimo procesas nebūtų problema linijos atidarymas ir apsaugo jūsų veidą ir kaklą nuo ultravioletinių spindulių, dulkių, smėlio ir vėjo metu, žvejyba, žygiai, jodinėjimas, bėgimas ir kt.

3. Unikalus dizainas: šviesą atspindinčios juostelės pagerina saugos jojimo naktį. Į jungiamąją gali reguliuoti įtampą ir padėti geriau fiksavimas. Fizinis dydis yra 18,9" x 11,0". Labai elastinga perimetras yra apie 50-24 cm.

4. Kokybės užtikrinimas: Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes esame laimingi, kad išspręsti jas per 24 valandas. Jūsų nepatenkinti įsigyti, mes esame laimingi, kad jį pakeisti nauju arba suteikti visa grąžinamoji išmoka.

5. Daugiafunkcinis naudoti įskaitant, antblauzdžiai, kaukės, turbanai, balaclavas, beanies, rankogaliai, bandana.

6. Apsaugos nuo saulės, su vėsinimo poveikį ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: Ledo šilko

Spalva: Juoda, Pilka

Dydis: 480x280mm/18.9x11.02in, vienas dydis(elastingas)

Svoris: 60g

Naudojimas: Dviračių sportas/fitnesas/žvejybos.

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. 1 X Dviračių Sporto Šalikas

Modelio Tipas Kietas
dydis 48x28cm
Modelio Numeris /
Stilius Sportas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga greitai džiūstantis poliesterio pluošto
Prašymas Dviračių sportas/fitnesas/žvejybos.

Panašūs produktai