Suaugusiųjų Dydis Drabužių Lyginimo Lenta Sutaupyti Laiko Multifuncitonal Magija Greitai, Greitis, T-Marškinėliai, Drabužiai, Lengvai Sulenkite Organizatorius

€0.45

-70%

€1.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: , Namai Ir Sodas, , Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, .

Aprašymas:

Drabužių organizacijos sistemos, lengvas -Bye bye nepatogus stalčiai ir prarado marškiniai!leidžia kamino jūsų drabužiai tvarkingai ir prieinamos-ir net traukti daiktus iš artimųjų netrikdant kamino.

Raukšlių nemokamai keliauti-daro tvirtas kelionių organizatorius. Į didina organizatorius sistema telpa tvarkingai į savo lagaminą, kad jūsų drabužiai nuo grupavimas ir raukšlių. Nereikia išpakuoti!

Sulenkite skalbimo greitai-tai yra sulankstomos šablono taip pat. Kiekvieną patvaraus plastiko organizatorius leidžia kartus, kamino ir organizuoti savo visos šeimos skalbinius į tvarkingas tiesiai į krūvas, sukrauti didelis, kaip jums reikia.

Begalinis biuro lentynose-Dokumentų didžioji jūsų stalo? tai daro kompaktiškas stalinis organizatorius-užima tik tiek, kiek kambarį kaip popierius jūs tiekiami kiekvieną tvarkinga, blokuojantys lentynos.

Ultimate apranga planavimo organizatoriai sistema gali turėti visą dieną drabužius. Kad gyvenimas lengva savo vaikams (ir jums) derinant atitikimo komplektus patraukti ir eiti puolė mokyklą ryte.

Ypatumai:

Medžiaga: Plastikas

Dydis: 29*34*5cm

Spalva:Transprent,Smėlio,Pilka

Pakuotė:

1Pc Drabužių Lyginimo Lenta

Medžiaga Plastikiniai
Talpa 1
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Drabužių Lyginimo Lenta

Panašūs produktai