2vnt Padengti Minkšta Screen Protector Filmas "iphone" 12 11 Pro XS Max XR X SE 2020 Hidrogelio Plėvelė, Apsauginės, Skirtos "iphone" 8 7 Plius Filmas

€3.29

-35%

€5.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

Privalumai hidrogelio plėvelė: 1, viso ekrano padengimas, anti-pirštų atspaudų, naftos dėmių (ypač lyginant su tradiciniais HD filmų); 2, gali automatiškai remonto įbrėžimų; 3,-ultra plonas (ypač tendencija mobiliųjų telefonų yra plonėja, privalumai tampa vis labiau akivaizdu); 4, po dirželio, nereikia atidžiai stebėti beveik nėra kino. Tai gali būti sukurtos su 360 laipsnių visiškai apsaugoti. Iš palyginimas lašas pasipriešinimo, hidrauliniai filmas yra dominuojanti dėl savo ypatingų savybių yra skirtos apsaugoti nuo kritimo, nes smūgio jėgą išorės jėga yra sugeriama savo slopinimas slopinimo efektyvumą. Tiesiog kaip kumštis pataikyti kempine. Pastaba: Visi produktai yra gautas vartotojas. Į hidrogelio plėvelė yra trijų sluoksnių. Priekinė ir galinė apsauginės plėvelės ir artimųjų vandens plėvelė. Jei apsauginę plėvelę ant priekinių ir atgal, yra šiek tiek nereguliarus transportavimo metu, prašome nesijaudinkite, viskas Paprastai prieinamas.

Funkcija 6 "iPhone" 7 Plius
Funkcija 1 IPhone 6 6s
Funkcija 3 iPhone 7
Medžiaga Minkštas HD Hidrogelio Filmas
Funkcija 4 "iPhone" 7 Plius
Tipas Priekinė Plėvelė
Prekės Pavadinimas BaySerry
Funkcija 10 "iphone" xs max
Funkcijos 2 IPhone 6 6s
Funkcija 8 "IPhone" X
Suderinamos Prekės "APPLE"
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 5 "iPhone" 8
Funkcija 9 "iPhone" XS
Savybės HD Filmas
Funkcijos 7 "IPhone" X

Panašūs produktai