4 serija 100 metrų PE Pintas Žvejybos Linija 6-100 £ Multifilament Žvejybos Linijos Karpių Žvejybos Reikmenys Jūrinės Žvejybos

€2.18

-14%

€2.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Linijos, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Linijos, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Linijos.

4 serija 100 metrų PE Pintas Žvejybos Linija 6-100 £ Multifilament Žvejybos Linijos Karpių Žvejybos Reikmenys Jūrinės Žvejybos Ypatumai: Gamintojas: SUFFYU Produkto spalva: 5 skirtingų spalvų, Gaminio ilgis: 100m Produkto modelis: 0.4#-10# Tinka vandenis: vandens Savybės: High-tech sudarant technologijų (naudojant spheronized tekstilės technologijos, vielos skersmuo yra net ir lieknas, lygi ir glotni. Linijos kūno sklandžiai ir sumažinti vandens greičiau (aukštos kokybės PE linija yra lygesnis, pjovimo vandens yra greitesnis ir mesti trinties yra mažas, linijos kokybė yra gera, Sumažinti suspaudimo galia žuvis vandenyje). Sklandžiai gydymo priemonė-vingiuoti (kūno linijos minkštas nulio adsorbcija, spheronized tekstilės technologijos, anti-likvidavimo). Stipresnė įtampa (tiek lankstumo, blizgesys yra puikus, stiprus traukti). Slydimo negali sau leisti plaukų (nulis atminties, ne plaukai, žuvų žiaunos praeiti jautresni traukti stiprus ir dėvėti, atsparus, kūnas yra minkštas ir ne skauda vadovas žiedas). Be pratęsimo anti-static vandeniui (high vandeniui specialios dervos tvarkymo, vandeniui efektas, po vielos įstaiga bus naudojami Tapo tikslesnis ir geresnis)

Modelio Numeris A86
Su Valdovas, ar Ne No
Su Skale, ar Ne No
Formos Lygis
Skaitikliai 100m
Pozicija stream
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Pintas Vielos
Prekės Pavadinimas Suffyu
Klampumo Charakteristika Kriaukle Patarimas Plūduriuojantis Linija

Panašūs produktai