WALFOS 2 Gabalas Kepimo Priedai Konditerijos Įrankių Rinkinys Tortas Nagai Nustatyti Apledėjimo Modeliavimo Rožių Žiedų Tortas Žirklės Buttercream Prekes

€1.55

-6%

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Pastaba!!! Daugelis pardavėjų su Basilico-pica.lt naudoti netikrą silikono medžiagą kopijuoti WALFOS produktų neseniai. mes esame pareikšti ieškinį juos dabar. Pranešk apie netikrą silikono medžiaga yra nuodingas ir kenkia mūsų sveikatai,negali liesti maisto produktų tiesiogiai.

Originalus WALFOS etiketės Visi WALFOS produktai bus h ave Originalus WALFOS etiketė ant pakuotės.Jei jūs neturite rasti pakuotė, produktas yra fake!!! Prašome susisiekti su mumis, jei jums rasti netikrą WALFOS produkto Basilico-pica.lt.

Maisto Klasės Medžiaga

Visi Originalus WALFOS Prekės ženklo produktai yra pagaminti iš Maisto kokybės , jokio kvapo , BPA Free aukštos kokybės platinos medžiagos, nėra pigūs gumos arba TPR medžiagos.

Mūsų medžiagos yra tos pačios, kaip ! Kodėl mes naudojame aukštos kokybės ? Nes jis yra saugus poeple jį naudoti krosnelė, šaldytuvas ir mūsų sveikatai. Tikimės, kad jūsų šeima mėgsta ir mėgautis WALFOS aukštos kokybės produktas.

Greitas pristatymas!!! Mes renkamės sparčiausiai laivybos būdas ir Sekimo Nėra. sekti savo užsakymą, bet kuriuo metu. Jūs galite gauti prekes daug greičiau nei kitose parduotuvėse. -------------- Mes parduoti NEKILNOJAMOJO WALFOS prekės apledėjimo, vamzdynų patarimai Pagamintas iš Maisto kokybės nekilnojamojo Nerūdijančio Plieno, nėra rūdžių, patvarus, Geros Sveikatos

Spustelėkite žemiau, nuotraukos ir gauti daugiau nuolaida WALFOS Tortas Dekoravimo Įrankiai

100% Maisto Klasės WALFOS Nerūdijančio Plieno

Saugus Liesti Maisto, Geros Sveikatos

100% Maisto Kokybės Nerūdijančio Plieno

WALFOS Originalus prekių

Žiūrėkite žemiau, komentarai iš mūsų klientų. Origninal quanlity už gerą gerą kainą!!!!!!!! Tikrai gražus! Geros kokybės! Dar geriau yra tai, kainą!! Greitas pristatymas!!

Kodėl verta rinktis Walfos Laikyti: 1.Kokybės Garantija!

100% maisto kokybės platinos silikono medžiagos.

Galite grąžinti prekes, jei yra kokybės problemų, ir mes grąžinsime jums pinigus.

2.Greitai vežimą ir gera pakavimo sklypas.

Mes renkamės greitai vežimo paslaugos ir įsitikinkite, sklypo gera situacija jums.

3.Po pardavimo tarnybą. Profesinės žmogus išspręsti visus klausimus.

Walfos Parduotuvė

Tipas Pyragas Įrankiai
Nepadori Nuotrauka No
Pyragas Įrankiai Tipas Tortas Dekoravimo įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas walfos
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo SGS
Modelio Numeris A0396

Panašūs produktai