10vnt/Daug Minkštas Jaukų Silikoninis Masalas 6cm/1.2 g 7cm/2g Prekių Už Žvejybos Jūrų Žvejybos Pva Swimbait Wobblers Dirbtinis Spręsti

€0.98

-40%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas.

Savybės::

1. Suvilioti įstaiga naudoja pažangias aplinkos apsaugos medžiagos, kuri ne tik turi didelę smūgio jėgą, tačiau taip pat neišskiria kenksmingų medžiagų į aplinką. 2. Suvilioti sukurtos geriausias balanso, kad pagunda gali plaukti ne lėčiausias įmanoma priėmimo greitį, ypač sunkiomis sąlygomis. 3. Ji taip pat buvo skirtos jau seniai atstumas liejimo galimybes, todėl jūs galite padengti daugiau vandens ir sugauti daugiau žuvies!

Specifikacija:

Svoris: 1.2 g/2g Ilgis: 6cm/ 7cm Akis:3D-Gamtos Akis Spalva: 10, Įvairių Spalvų Pakuotė:OPP krepšys

Atsiliepimų:

Jei jus tenkina produktas jums, prašome palikti teigiamą atsiliepimą, 5 žvaigždučių, yra labiausiai sveikintina. Nepatenkinti? Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes esame laimingi galėdami padėti nuoširdžiai,ir gerinti mūsų paslaugų ir prekių kokybę, tuo pačiu metu. Grįžtamojo ryšio rezultatai yra gana svarbus mums. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias siekimas!!!

Tipas Dirbtinis Masalas
Pozicija Vandenyno Roko Žvejybos
Kategorijos SUVILIOTI
Modelio Numeris Minkštas masalas

Panašūs produktai