Grūdintas Stiklas už "iPhone" X 6, 6S 7 Screen Protector, iPhone 12 Pro MAX 11 8 7 Plus Stiklo iPhone XS MAX XR SE 5 Apsaugos

€1.93

-5%

€2.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Grūdintojo Stiklo, apsauginis stiklas, raštas filmas.

Grūdintas Stiklas už "iPhone" X 6, 6S 7 Screen Protector, iPhone 12 Pro MAX 11 8 7 Plus Stiklo iPhone XS MAX XR SE 5 Apsaugos tvarką, ≥ 2 vnt , gauti papildomą 3% nuolaida automatiškai! Dear friend,apie tai prieš jus, kad : 1.Mes neturime nuotrauką, kai kurie produktai.Taigi Telefono modelis parašyta parinktis,pasirinkite telefono modelį, kurį norite. 2.jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome sutartis, mus visų pirma,mes išspręsti šią problemą už jus,nereikia atidaryti ginčų.ačiū. 1)Produkto Funkcijos: 1.Speciali paviršiaus apdorojimo procesas 2.Užkirsti kelią ekrano sprogo 3.Apsaugokite savo mobilųjį telefoną su šios Priemokos elegantiškas Grūdinto Stiklo priekiniai screen protector. 4.Paviršiaus Kietumas - 0,3 mm storio ir pagaminti naudojant chemiškai apdorota, skaidrus grūdintas stiklas. 8-9H: net ir aštrių objektų, tokių kaip peiliai ir klavišus nebus subraižyti grūdintas stiklas. 5.Anti-Sugriauti Filmas - Jei grūdintas stiklas pertraukos, grūdintas stiklas pertraukos į mažas dalis, kurios yra ne staigiai, kad jis saugus vartotojams. 6.Oleophobic Danga - Į grūdintas stiklas turi Oleophobic danga, kuri apsaugo nuo pirštų atspaudų ir kitų teršalų, kurie taip pat, kad filmas, lengva valyti. 7.Švelni Liesti - Flim yra padengtas ant nugaros su stipriu silikono klijais, kad leidžia montuoti lengva, ir mano, kad filmas tvirtai, kad tai neturėtų įtakos ekrano jautrumo. 2)Suderinamas Modelis: grūdintas stiklas iphone 4 4s grūdintas stiklas iphone 5 5s SE grūdintas stiklas iphone 6 6s grūdintas stiklas iphone 6plus grūdintas stiklas iphone 7 grūdintas stiklas iphone 7plus grūdintas stiklas iphone 8 grūdintas stiklas iphone 8plus grūdintas stiklas "iphone" X grūdintas stiklas iphone XS 5.8 colių grūdintas stiklas iphone XS MAX 6.5 colių grūdintas stiklas iphone XR 6.1 colio 3)Kas Pakuotėje ? 1* Grūdinto Stiklo Filmas "iphone" serijos 1* Sausai Nuvalykite diegimo pasiruošimo 1* Alkoholio Nuvalykite už įrenginio paruošimą 4)Foto parodyti:

Telefonas Suderinamas Prekės "Apple ""iPhone"
Lanko Krašto 2.5 Laipsnis
Medžiaga IPhone 5 5S 5C SE grūdintas stiklas screen protector
Apsauginės Plėvelės Screen Protector Filmas "iPhone" 8 7 Plius
Kilmės vieta guangdong, Kinija (Žemyninė)
Screen Protector Mažmeninė ir Didmeninė prekyba Stiklo, iPhone, SE 5 5S
Savybės Grūdintojo Stiklo
Prekės Pavadinimas Nicotd
Paviršiaus kietumas "Iphone" XS MAX Grūdintas stiklas 6.5 colių
Funkcija Grūdintas Stiklas už "iPhone" X screen protector
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis IPhone XR 6.1 COLIŲ 2.5 d grūdintas stiklas screen protector
Suderinamo "iPhone" Modelis iPhone12 Pro Max
Tipas IPhone 6 6s grūdintas stiklas screen protector
Suderinamas IPhone 6 Plius grūdintas stiklas screen protector

Panašūs produktai