Leopard Apatiniai Atvira Tarpkojo Sekso Dirželius T Kelnes Erotiniai Kostiumai Moteris Seksuali Pagunda Nėrinių Mados Apatinis Trikotažas

€2.66

-24%

€3.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kelnaitės, Naujovė & Specialios Paskirties, Pigūs Kelnaitės, Aukštos Kokybės Naujiena & Specialios Paskirties, Kelnaitės.

Savybės: ➤Atvira tarpkojo, Karštas ir seksualus. ➤Leopard apatiniai, Laukinių ir seksualus. ➤Mažas juosmens, siuvinėjimo, Graži ir žavinga。 ➤Pora flirtuoti, skirtingą patirtį. ➤Kaip puiki dovana sau ar savo meilužio. Specifikacijos: ➤Medžiagų:Nailono ir Spandex. ➤Spalva:Geltona, Purpurinė, Rožė raudona. ➤Dydis:Vienas dydis, Geros elastingumą. ➤Pakuotė: Privatumo pakuotės Pastaba: Vandens temperatūra iki 40 laipsnių, geriausia nusiplauti rankas,netrinkite sunku,nėra baliklio ir geležies, Pakabinti, kad išdžiūtų.

Paketą, Įskaitant: 1xUnderwear

Apie siuntas -mes laivas užsakymus per 3 dienas po gauto mokėjimo, mes laivo į nurodytą adresą.prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas ir adresas yra TEISINGAS ar contack mus visus pakeitė adresą prieš užsakymą.Rusijos klientams atminkite, kad palikti savo pilną pavadinimą seding adresą. Apie laivybos -laivybos laikas paprastai reikia apie 25--50 darbo dienų, iki Cainiao Super Ekonomiką. -Jei jūs norite, kad jis labai greitai,galite pasirinkti Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas ar kitiems,ir už tai mokėti. -Jei jūsų prekės nėra atvyko laiku, prašome susisiekti su mumis. Jūsų atsiliepimai mums LABAI svarbi! -Prašome pateikti mums PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ jei esate patenkinti šį pirkimą.Jei nesate visiškai patenkinti produkto ar paslaugos,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes esame čia, kad klausytis savo komentarus ir išspręsti problemą. -Kokių nors Klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas. Ačiū ir nuoširdžiausi linkėjimai!

Modelio Numeris LETRISTA2078
Kyla Tipas mažas juosmens
Stilius Mados Sexy
Feature2 Erotinis Apatinis Trikotažas
Feature1 Leopard Diržas
Modelio Tipas Spausdinti
Medžiagos Sudėtis Spandex
Apdaila Nėriniai
Feature3 Lytis
Lytis MOTERIS
Feature4 seksualus apatinis trikotažas
Talėja 56-90cm
Elemento Tipas Kelnaitės
Spalva geltona/violetinė/rose red
Prekės Pavadinimas doloise
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnės

Panašūs produktai