Nerūdijančio Plieno Kremavimo Balsuokite Pelenų Cilindrų Buteliuką Pakabukas Karoliai Laišką Pirminio Žavesio Atminimo Papuošalai

€2.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grandinės Karoliai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Grandinės Karoliai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Grandinės Karoliai.

Amerixun Nerūdijančio Plieno Kremavimo Balsuokite Pelenų Cilindrų Buteliuką Pakabukas Karoliai Laišką Pirminio Žavesio Atminimo Papuošalai Aprašymas * Šis pakabukas & grandinės yra pagamintas iš nerūdijančio plieno,ji neblunka, deformacijos ar rūdžių, nei laiko,idealiai tinka ilgai,labai saugoti savo prisiminimus. * Pakabukas & Karoliai dydis :10 w)*28(h)mm * ateis su piltuvą,šaukštas ir 20" nerūdijančio plieno grandinės . * Nuostabus suvenyrai ir memorialų,Imtis Prisiminimus Apie Savo Geriausiais Meilės su Jumis, Nesvarbu, Kur Jūs Einate. Pastaba: * Gamyklos Pardavimo Tiesiogiai,Didmeninė Daugiausia,Kviečiame Dropship. * Grindžiamos Realios Nuotraukos Pažadas Kokybės,Tiekėjas "Ebay", "Amazon", Nori ir Dropship. * Garantija:100% po pardavimo garantija. Jei yra kokių nors problemų, susijusių su pirkimu, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime išspręsti problemą.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! ačiū!

Elemento Tipas Karoliai
Grandinės Tipas O-grandinės
Pakabukas Dydis 10x28mm
Stilius Madinga
Kilmės KN(Kilmės)
Formos\modelis Laiškas
Medžiaga Metalo
Lytis Unisex
Suderinamumas Viskas Suderinama
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Proga Jubiliejus
Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas Amerixun
Modelio Numeris P056
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Funkcija Miego Tracker

Panašūs produktai