3 Spalvos Ilgalaikį Antakių Atspalvis Stipriklių, Blakstienų Tušas, Kremas Antakių Makiažas Tamsiai Rudos Spalvos Dažų Kremu Antakių Dažai Stipriklis Kosmetikos

€1.64

-29%

€2.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Antakių Stiprikliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Antakių Stiprikliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, antakių makiažas, Antakių Stipriklis, antakių makiažas.

Privalumas:Neperšlampama,Natūrali,ilgalaikis Naudojimas: 1.Su antakių pieštuku ir antakių peiliu padaryti jūsų mėgstamiausia formos antakių. 2.Antakių šepetėliu paimkite reikiamą kiekį antakių grietinėlė, pasibaigus antakių teptukas pakeisti iškėlė antakius, ir tada nuo antakių šepetėliu antakiams 3.Iš antakių šepetėliu antakiams, švelniai šukos eyebrown. 4.Ne antakiai ar mažai žydi, ir jis tampa labai natūralus IŠSAMIAI PARODYTI

Klientams patinka mūsų ilgai nešioti, įdėklai, aukštos pigmento paletės eyeshadow & blakstienų tušas! Nežinote, ką gauti? Pamatyti mūsų akių makiažo pamokos gauti puikus išvaizdą.Rasti blakstienų tušas, akių kontūro, akių šešėliai, ir antakių makiažas produktų, skirtų jūsų akių makiažas atrodo su mūsų parduotuvėje. Sukurti naujausią makiažas atrodo ir tendencijos.Siūlo 2016 Karšto Pardavimo Vandeniui Funkcinės Lūpų Pieštukas Antakių Šešėliai Spalvotų Makiažo Pieštukas, Nauja Mada, Kosmetika, Lūpų dažai Moterų Kietas Lūpų, OEM Matinė Spalva Easycoloring Lūpų su Jūsų Prekės ženklas ir pan. 1. Išspręsti problemą moterų nedaug blakstienos, storas, stiprus effect 2. Patvarus, storas, garbanotas gražių akių galutinis svajonė, lengvai 3 unikalių nuotraukų-rksn, dizainas, naudojant patogesnis

Apie LAIVYBOS:

Pristatymo laikas priklauso nuo sezonų, paskirties ir kitų veiksnių, dėl užimtas dienas, pristatymas gali vėluoti.

-Rusijos Pirkėjai turėtų užpildyti savo anglų Pilnas Pavadinimas Imtuvo, ar galite gauti ne ji, nes po politiką savo šalyje.

-Brazilijos ir kai kurias Pietų Amerikos Šalis būtų 25-60 dienų, nes vietos papročius. Per užimtas laivybos sezonus, tai užtruks apie 35-90 dienų.

Apie Nemokamas Pristatymas, Jei jums pasirinkti nemokamą siuntimo būdą, sekimo numerį nesiūlys stebėjimo informaciją. 1.Jūs negalite kelio detalių pristatymas . Pristatymas trunka apie 30-60business dienų . Prašome būti kantriai palaukite už užsakymą . Neprašome ", jei mano, kad !" tiesiog nuolat laukia :) 2. Prašome suprasti, kad gali vėluoti bet laivų avarijų atsitikti . jei jūs vis dar gauti savo užsakymą po 50days ,jums reikia paprašyti pardavėjo, kad pratęsti užsakymo laikas jums . Svarbu :.Mes ne sveiki ginčą laivybos nedelsiant. Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą!

PASTABA:

1. Pristatymo laikas Pastaba: Jei jūsų Patvirtinimo Laikas artėja, jūs vis dar gauti prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dieną iš anksto.

2. Kai gavote siuntinį, Jei turite kokių nors pasiūlymų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes norėtume padaryti, ką galime padaryti, siekiant padėti jums.

3. PRAŠAU, nepalikite mūsų, 1, 2, arba 3-žvaigždučių Išsamios Pardavėjo Reitingus, nes jie reiškia "esate nepatenkinti",equaling neigiamų atsiliepimų. jei nesate patenkintas, bet kuriuo klausimu, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti.

4. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Jei yra anythimg mes galime padaryti, u, pls nedvejodami kreipkitės į mane. Dėkojame už jūsų supratimą!

Pristatymo Laikas Skirtingų Šalių & Rajonų:

Prekės Pavadinimas LuckForever
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui Taip
dydis Full Size
Komponentas Kremas
Modelio Numeris AFBAE021
Formulės Kremas
Kiekis gabalas
Naudos Lengva nešioti
NET WT 0.05 kg

Panašūs produktai