Nešiojamų Mobile USB Power Bank Kroviklis Pakuotėje Dėžutė x Baterija 1 W7N4 Atveju 18650 2021

€0.44

-29%

€0.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Galia Banko Priedai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Galia Banko Priedai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Galia Banko Priedai.

Featrue: Mados stilius, paprastas ir madingas dizainas su spalvinga shell Mažesnis, lengvesnis, nešiojamų Savaime prisitaikanti technologija leidžia protingas greičiau, saugiau įkrovimo Baterija-in su USB laidą (nepridedamas), Arba akumuliatorių įkrovimas su kitų kroviklių Stiprus suderinamumas ipod , iphone, ipad, mobilaus, MP3, MP4, gameboy, PDA, GPS ir kt.

(Nėra komplekte)

Techniniai duomenys:

Įėjimas: DC 5 V (Micro USB), Išvestis: DC 5 V Baterijos: tinka 1x18650 3.7 V, Li-Ion baterija (nėra komplekte) Dydis: 9.5 cm x 2.5 cm x 2 cm / 3.74 "x 0.98" x 0.79 "

(Nėra komplekte)

Spalvos: balta, juoda, geltona, žalia, mėlyna, rožinė

Pastaba:

Baterijos turi būti įdiegta prieš jūs galite naudoti ją. Įdiegti akumuliatorius turėtų atkreipti dėmesį į teigiamas ir neigiamas, anti-apmokestinti bus sudeginti, sudegė nėra grąžinami. Kadangi tai yra "PASIDARYK pats" rinkinys, visi produktai per profesinį egzaminą.

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind savo pasiūlymą.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje. Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas "PASIDARYK pats" Box & Shell
Modelio Numeris PCE6245

Panašūs produktai