Darbo ir Jūsų Šviesa "Oracle" Korteles 44 Gražus Korteles "Oracle" Denio Žaidimas Orientavimo Būrimą iš naujo prisijungti su savo siela

€1.11

-55%

€2.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kortų Žaidimai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Kortų Žaidimai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Kortų Žaidimai.

RM30880058949084817

Kortelės dydis:10.5 cm*7.7 cm

Užtvindytas su kosminės šventųjų atvaizdus dangaus ir žemės, kiekviena kortelė yra portalas, siekiant padėti jums atkurti ryšį su savo siela ir dirbti savo šviesos. Naudojant korteles, jums bus gauti aiškumo, aktyvinimas ir transmisijos, kas jums tikrai yra, ir tai, ką savo siela jums skambina daryti.

Ar jūs pasiruošę Dirbti Jūsų Šviesa? Šis gražus 44-kortelę "oracle" denio buvo sukurtas siekiant padėti jums nušviečia pasaulį su savo buvimą. Dirbdami su savo penkių kostiumai ir ryšio su savo intuicija, jūs galėsite pradėti gyventi gyvenimą derinti su tuo, kas jums iš tiesų yra.– Patvirtinimo korteles duoti greitai nukentėjo trumpąją gaires.– Tyrimo korteles padėti jums suderinti šnabžda savo sielą.– Veiksmų kortos vadovas jums dėl kokių veiksmų imtis.– Aktyvinimo korteles remtis gydymo savyje.– Perdavimo kortos susisiekti su paramos energiją.Pridedamas vadovas, paaiškina, kaip naudotis Darbo ir Jūsų Šviesa "Oracle" gilinti savo santykius su savo siela ir Šaltinio, iš visų dalykų. Jame išsamiai prasmes kiekvienam 44 korteles, ir atskleidžia, kaip suderinti savo korteles, aktyvuoti sielos erdvė, prieš pradedant dirbti, kurti įvairias kortelės plinta, ir duoti parodymus dėl kitų žmonių.Kai dirbate su kortelėmis, jūs pastebėsite, kad jūsų intuicija didėja, tai jūsų sielos balsas gauna garsiau, ir jūs galėsite giliai apimti, kas jūs esate ir darbą, jums atėjo čia daryti.

Modelio Numeris Geras Taro
familars Taro legendos Taro

Panašūs produktai