Nemokamas pristatymas I Love You Draugystės Morzės Kodo Skanėstas Zawalcowany Apyrankės su slaptais Pranešimo, Moterų ir Vyrų Papuošalai Reguliuojamas Dovanos

€2.51

-21%

€3.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žavesio Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Žavesio Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Žavesio Apyrankės.

Žanras: Specialios konstrukcijos: išreiškia savo meilę su tam tikrą paslaptį ir morzės kodas, mūsų morzės kodas, apyrankės rinkinį, yra elegantiškas ir minimalistinis, pridedant išskirtinį dizainą noras kortelė, tai dovana žavesio, kad niekas negali, tačiau būti perkeltas Tvirtos medžiagos: tai aš tave myliu apyrankės yra pagaminti iš šiek tiek karoliukų ir reguliuojamas juoda tekstilės juostos vaškas virvę, patogus ir patvarus naudoti; Draugystės pora apyrankė: geriausi dalykai yra labai mažai šiame pasaulyje, kad yra priežastis, yra tik vienas jums: jūs esate vienas, aš jau ieško, mylintis jus, yra glaudžiai susiję su mano gyvenimo Puiki dovana už ypatingą kažkas: kaip draugystės apyrankės, porų, apyrankės, šeimos apyrankę ar kaip dovana vestuvių dovana; Tai puiki dovana pasirinkimas pažintys, jubiliejaus, gimtadienio, Kalėdų, Valentino Dienos, Motinos Dienos, vestuvių ir pan. Morzės kodas: Morzės kodas yra abėcėlė arba kodas kurios raidės yra atstovaujama, kiekvienas personažas yra atstovaujama unikalus seka; teikiame Morzės kodo palyginimo lentelė pusėje noras kortelės, patogus iššifruoti techniniai duomenys: Medžiaga:Pasidarė Virvę & Vario Tipas: (pasirinktinai), aš Myliu Tave, B BFF(Best Friend Forever") C Geriausios Kalės D Niekada Iki E F Šeimos Vilties G aš galiu H Sėkmės Lytis: Unisex Dydis: detalesnis,žiūrėkite nuotraukų Kiekis:1Pc. Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: x 1Pc Apyrankę.

Suderinamumas Viskas Suderinama
Medžiaga Pasidarė Virvę & Vario
Metalų Tipas Vario
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Nustatymo Tipas NĖRA
Bauda ar Mados Mados
Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Nuotaika Tracker
Prekės Pavadinimas JAVRICK
Elemento Tipas Apyrankės
Stilius Madinga
Užsegimas Tipas Nėriniai-up
Formos\modelis GEOMETRINIO
Modelio Numeris 50PE7HH1107191-B

Panašūs produktai