MUQZI 4Pcs 10mm Dviračių laisvų Rankų įranga Koto Tarpiklis 28.6 MM MTB Kelių statomieji Lankstymo Dviratį Dviračiu Aliuminio Lydinio Plovimo Šakutės Tarpiklis

€1.87

-5%

€1.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dviračių Laisvų Rankų Įranga, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dviračių Laisvų Rankų Įranga, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Laisvų Rankų Įranga.

MUQZI priekinės šakės tuščiaviduriai plovimo

Medžiaga: aliuminio lydinys 7075 Specifikacija: 28.6 Dydis: 34.5*28.6*10mm Grynasis svoris: 4g Pakavimo sąrašas: Poveržle*4 Funkcijos: Ausinės tarpinės yra pagamintos iš aukštos kokybės 7075 aliuminio lydinio medžiaga, kuri yra stipri ir patvari. Jie yra lengvi ir lengvai įdiegti, su lygaus paviršiaus ir puikus meistriškumo, Tinka 28.6 mm dviračio priekinės šakės.

Dažnai užduodami klausimai: 1. Mes pristatyti per 30 valandų po apmokėjimo (išskyrus švenčių dienomis) 2. Jei negavote paketas ilgą laiką, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums sekti savo daiktus. Jei jūs negalite gauti tai, mes grąžinsime visą, prašome nesijaudinkite Garantija: 1. Už neteisėtai parduotus daiktus, prašome susisiekti su mumis po gimdymo. Mes grąžinsime visus mokėjimus. 2. Už produktus su defektais, arba neteisingas spalvas, prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus, ir mes grąžinsime jums po patvirtinimo.

Kilmės KN(Kilmės)
Svoris 15.2g
Spalva Juoda Žalia Raudona Aukso Mėlyna
Medžiaga Aliuminio lydinys
Modelio Numeris D4
Aukštis 10mm
produkto pavadinimas atrama laisvų rankų įranga
Pagimdė Diamete 28.6 mm
dydis 28.6
šakutės
Prekės Pavadinimas MUQZI
Išorinis Skersmuo 34.5

Panašūs produktai