GUSGU C Tipo Kabelis Huawei Mate 20 pro lite USB tipo c Įkrovimo Kabelis Samsung Galaxy Note 8 A5 A7 už Xiaomi Mi8 Mi max 3

€1.34

-29%

€1.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mobiliojo Telefono Kabeliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Telefono Kabeliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobiliojo Telefono Kabeliai.

GUSGU C Tipo Kabelis Huawei Mate 20 pro lite USB tipo c Įkrovimo Kabelis Samsung Galaxy Note 8 A5 A7 už Xiaomi Mi8 Mi max 3 Produkto savybės Gamintojas:GUSGU Pagrindinė medžiaga:Pynimo, konservų,vario, aliuminio folija, Ilgis:0,25 M/1M/2M Spalva:Juoda/rožinė aukso/Sidabro Kištuko tipas: USB Tipas-C Kabelio Pareigos:krauti ir perduoti duomenis iš Išėjimas:5V/2.4-Smart Chip.Built-in smart chip, viršįtampių apsaugos jus ir jūsų prietaisą saugioje vietoje. -Saugus Ir Patikimas. Top-kokybės aliuminio folija ir konservų vario medžiaga yra dilimui .Ir ji niekada perkaisti. -Greitas Įkrovimas.Vidaus lustas yra atrinkti kruopščiai,visapusiškai prisitaikyti prie mobiliojo telefono. -Duarability & Lankstumą.Kabelis su kokybiškos medžiagos suteikia neįtikėtinas tempimo jėga. -Negalima Pakenkti Jūsų Prietaisui.Nesvarbu, kiek kartų jūs įdėkite jį, niekada pertrauka ir kreko.

Yra Mažmeninės Pakuotės Taip
Pagrindinė medžiaga Pynimas, konservų,vario, aliuminio folija,
Mobiliųjų Telefonų Data Kabelis Už "Huawei" p20 lite Tipo C Įkroviklis
Funkcija Laidą Įkrovimo Android
C tipo kabelis Samsung Galaxy s8 USB tipo c
Suderinamos Prekės "SAMSUNG"
Prekės Pavadinimas GUSGU
Funkcija 1 TIPAS-C Įkroviklio Kabelį
Spalva Juoda, Sidabrinė, Rožinė
Savybės Grįžtamasis
Tipas C TIPO
Ilgis 0.25M/1M/2M
Tipas-C Kabelio Įkrovimo Kabelis samsung s9

Panašūs produktai