10vnt 50ml Tuščias Dual-Barelį Kasetė 1:1 Santykis mišinyje su Dangteliu ir Sandarinimo Stūmokliai, 1:1 Santykis, Klijai Pilstymo AB " Klijų Pistoletas

€2.19

-30%

€3.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Epoksidinės dervos, Namų Tobulinimas, Pigūs Epoksidinės Dervos, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Epoksidinės dervos.

Aprašymas: 50ml Tuščias Dual-Barelį Kasetė 1:1 santykis mišinyje Tuščias 50ml Klijų Kasetes 1:1 santykis, klijų, su įtrauktos Uždaroma Dangteliu ir Sandarinimo Stūmokliai. Kiekvieną komplektą sudaro 2 kasetes su būtinų dangteliu ir sandarinimo stūmokliai uždaryti ir užantspauduoti tuščių kasečių. Puikiai tinka saugoti ir taikant tūrinės klijai, kurie naudoja 1:1 mišinio santykis, kai tikslaus dozavimo ir maišymo reikia. PASTABA: Su šių tuščių kasečių, jums reikės paduoti produkto stumti/etrude/įpilkite klijų out. Mes rekomenduojame pat gauti vieną iš mūsų 50ml klijų pistoletai, kuris leis jums atsisakyti klijai iš šių kasečių rinkiniai. Žanras: Tuščias 50ml Dvigubo Barelį kasetė 1:1 santykis mišinyje 2-dalis klijai: epoksidinės, akrilinės, uretano ir kt. Apima kasetės, sandarinimo stūmokliai & kepurės (neįeina maišymo antgaliai arba ranka, plunžeriai) Rekomenduojama tiems klientams, kurie jau savo atskirą 50ml dvigubo barelį klijų dozavimo pistoletas Kasetės yra standartinės 'kvadratinių atgal" tipo kasetė, naudojama visur Kasetė tinka visas standartines dvigubo barelį 50ml pilstymo ginklai įrengtas už "kvadratas-backs" Specifikacijos: Modelis: 50ml 1:1 Kasetė Balionėlis vamzdis Santykis: 1:1 (pagal tūrį) Medžiaga:PP Pakuotė: 10vnt 50ml Tuščias Dual-Barelį Kasetė 1:1 mišinio santykis (pranešimas:neįskaičiuotos klijai)

Tipas Epoksidinės dervos
Prekės Pavadinimas Powertoolbit
Kilmės KN(Kilmės)
Taikymo Medžiagų Metalo
Modelio Numeris 50ml Tuščias Dual-Barelį Kasetė Vamzdis

Panašūs produktai