Moterų Paaukštintu Liemeniu Spalvotų Keturis Sezonus Vientisas Ledo Šilko Apatiniai Medvilnės Tarpkojo Antibakterinis Kvėpuojantis Pilvo Klubo

€2.66

-19%

€3.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: moteriškos kelnaitės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs moterų kelnaitės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, moteriškos kelnaitės.

modname=produktai&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showName=true&showPrice=true modname=ckeditor Mieli draugai: Atkreipkite dėmesį, prieš pateikiant užsakymą (labai svarbu) 1: užsakymas yra mažiau nei 10 JAV dolerių, ir nėra išsami stebėjimo informaciją (nes tai yra tarpvalstybinis vežimas, kartais, kad gali būti prarastas arba vėluoja, ir mes negalime kontroliuoti visas prekių gabenimo. Bet mes vis tiek bus suteikti jums geriausias paslaugas, kad dalykų, nepriklausančių nuo mūsų valios, aš tikiuosi, jūs galite suprasti.) Jei jums reikia sekti informaciją, prašome pasirinkti Basilico-pica.lt Wuyou Logistika, Logistikos Standartas 2: Kadangi jūsų vertinimas yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums teigiamų atsiliepimų. Tai užtruks tik minutę. Ačiū! Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai. Mes stengiamės patenkinti jus. Ačiū!

Prekės Pavadinimas BLDHFZR
Nepadori Nuotrauka No
Lytis MOTERIS
Kyla Tipas Aukštybinių
Elemento Tipas Kelnaitės
Modelio Numeris 020
Medžiagos Sudėtis Nailonas
Kilmės KN(Kilmės)
Kelnaičių Tipas Apatinės kelnės
Apdaila NĖRA
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Nailonas
Modelio Tipas Kietas

Panašūs produktai