Nosies Plovimo Druska Skalauti Mišinį Alerginiu Rinitu Paramos Nosies Ertmės Raštas Drėkinimo už 2.7 g 300ml Suaugusiųjų, Vaikų Nosies Cleaner

€2.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Nosies Plovimo Druska Skalauti Mišinį Alerginiu Rinitu Paramos Nosies Ertmės Raštas Drėkinimo už 2.7 g 300ml Suaugusiųjų, Vaikų Nosies Valiklis:

Aprašymas: Šis produktas yra tinkamas nosies ertmę drėkinimo, tinka profesinių įkvėpus dulkių kasdien nosies valymo ir sveikatos priežiūros žmonių. Pagrindinis šio elemento valyti, drėkinti ir apsaugoti nosį nuo dulkių ir purvo. Turinys: Natrio Chloridas & Natrio Bikarbonatas Specifikacija: 2.7 g per gabalas, 30Pcs už dėžutę. Naudojimo būdas: Ištirpinkite vieno pakelio 300ml 37-40 laipsnių Celsijaus laipsnis, vandens tada plauti nosį. Jis gali būti naudojamas 2-3 kartus per dieną arba vadovaukitės gydytojo patarimu.

Pastaba: Šis produktas skirtas tik išoriniam naudojimui. Jei pakuotė yra pažeista, jos nenaudokite. Prašome saugoti nuo vaikų nepasiekiamoje vietoje už saugų atlygį.

dydis 2.7g/bag
Punktas Nosies Plovimo Druska
Svoris 2.7g per piece
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Nosies Skalavimo
Elemento Tipas Asmens Sveikatos Priežiūros Reikmenys
Prekės Pavadinimas LYNSUM
Naudojimas nosies plovimas
Medžiaga Nosies Skalavimo Sumaišykite Druska

Panašūs produktai