Tampriosios Juostos Natūralaus Latekso Treniruotės Juostų Expander Elastinės juostos Fitneso Pratimas Namų sporto Salė Sporto Mokymo Įranga

€2.95

-38%

€4.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Atsparumo Juostose, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Atsparumo Juostose, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Atsparumo Juostose.

Ypatybė:

5 Atsparumas Intervalai Nustatyti: Specialiai nustatyti pasipriešinimo linijos juostų moterims, Šviesiai Rožinės, Rausvos spalvos, Rožės Raudonos, Violetinės, Raudonos, Violetinės spalvos, su stilingas ir patogus alyvinė atlikti maišelis. Idealiai tinka namų treniruotes, joga, kvėpavimo pratimai, tempimo, grobis veiksmai, kuriais padidinti jėgą ir galią, lanksti, paprasta ir tinka labai greitai.

100% Odos draugiškas Latekso: Pagamintas iš kelių sluoksnių natūralaus latekso, kuris yra malonus, aplinka. Ir dėmesio patvarumo, elastingas ir softable, nr. kvapas, kuris yra saugus naudoti.

Skirtingų Pasipriešinimo Lygių: Mūsų aukštos kokybės juostas, yra pritaikyta 5 skirtingų pasipriešinimo lygių, 5-10£, 10-15lb, 15-20lb, 25-30lb, 30-40lb. Gali padėti sustiprinti ir stabilizuoti raumenis, palaipsniui, saugiai ir nuosekliai, kurie gali padėti išvengti žalos ar padėti gerokai traumų reabilitacijos.

Nemokama & Naudingas Pratimas Vadovas: Kartu su Pasipriešinimo Juosta Nustatyti, jums bus gauti naudojimosi instrukcija. Jei jūs neturite, kaip naudotis su Pasipriešinimo Juosta efektyviai, šis Pratimas Vadovas jums pasiūlyti kaip daug paramos su savo reabilitacijos ir stiprumo tikslų ir vykdyti vadovus pasiūlyti nuo viršutinės kūno tikslinius pratimus.

Puikus Kūno Treniruotės ir Nešiojamieji: Puikus stiprumo mokymas, kineziterapija, reabilitacija, kvėpavimo pratimai ir tempimas. Įtraukti juos į bet kokio stiprumo įprastas iššūkis jūsų raumenys užima tiek mažai vietos ir yra toks atskiras jūs galite pasiimti juos, atostogų, į darbą, viešbučiai, sporto salę ar net biure.

Prekės Pavadinimas SeekNfind
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
Sportas Naudotis mokymo treniruotės Įranga
Atsparumo Juostose Latekso Gumos Kilpa
Prašymas Gumos String Krūtinės Kūrėjas
Taikoma lyčių vyrai ir moterys
Departamentas Pavadinimas Unisex
Taikoma scena namų sporto salė
Medžiaga Natūralus Lateksas.
Punktas Fitneso Treniruotės Intervalai
Modelio Numeris A0720

Panašūs produktai