1-3pcs Mikropluošto Veido Dvigubo sluoksnio Nuėmimas Sluoksniuotos Apvalios Formos Kempinė Kosmetikos Sluoksniuotos Veido Valikliu Kosmetikos Priemonė Plauti Plazdėjimas

€1.23

-24%

€1.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kosmetikos Sluoksniuotos, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Kosmetikos Sluoksniuotos, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Kosmetikos Sluoksniuotos.

Įžanga

Produkto Pavadinimas: Makiažas Sluoksniuotos Svoris: 10g Kiekis:1pcs/2VNT/3PCS Elemento tipas: Makiažas pašalinti sluoksniuotos. Medžiaga: Mikropluošto suede. Skersmuo: 12 cm / 4.72 ". Storis: 2 cm / 0.78 ". Spalva: kaip paveikslėlyje parodyta(pasirinktinai)

Ypatybė:

*Sluoksniuotos yra švelni, itin minkšta, šilko ir odos draugiškas. *Pagaminta iš mikropluošto,natūraliai pašalinti savo makiažas,mažai stimuliacijos. *Kietas ir patogus, tinka moterų makiažas. *Natūrali medžiaga, kuri yra ypatingai švelnus odai. *4 spalvų pasirinkimo, balta, vienas tinka šviesos makiažas pašalinti, kavos telpa vienas bendras makiažas, juodas tinka sunkiųjų makiažas. 100% brand new ir aukštos kokybės. Stebuklinga inhaliacijas,greito makiažo valiklis. Minkštas ir švelnus, visi natūralūs, be cheminių medžiagų, Tinka visiems odos tipams, įskaitant jautrią odą ir subtilus akių srityje.

Apie Laivybos

♡ Paprastai, mes galime prekes pristatyti per vieną savaitę gavęs mokėjimą. (Švenčių dienas ir sekmadienį, mes negalime ne laivas atlikti užsakymą laiku, prašome suprasti.) ♡ Kartais, dėl logistikos informacijos atnaujinimus lėtai, siuntinių sekimo informacija bus atnaujinta per 3-5 dienas. ♡ Pristatymo laikas priklauso nuo pasirinktos šalies ir kitų neapibrėžtų veiksnių, ji paprastai trunka apie 10-30 dienų paprastu paštu(Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas,ePacket,Kinija Paštu, Oro Paštu, ir kt.). ♡ Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas ir pilnas pavadinimas yra teisingas anglų kalba.

Patarimai:

Po to kai jūs gaunate savo sklypo, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo metu, jeigu yra kokių nors problemų su produktų gavote. Mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas. Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Kiekis 1/2/3
Medžiaga Mikropluošto suede
dydis pcs
Elemento Tipas Kosmetikos Sluoksniuotos
Spalva Rožinė / Balta / Juoda / Ruda
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris YFT-004

Panašūs produktai