Gyvenimo Koralų Apyrankės Moterims MIYUKI Stiklo, Akmens Kristalų Rankų darbo Papuošalai Boho Derliaus Etninės Pareiškimą, Karoliukų, Plonos Apyrankės Dovana

€1.57

-4%

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kryptis Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Kryptis Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kryptis Apyrankės.

Medžiaga Įvadas Pearl Serija : Miyuki Iš Japonijos ,Geriausia, Spalvos Stabilumas ,Aukštas Toughnes String ,Gamtos Perlų . Aukso Žemiau CrossSeries : Miyuki Iš Japonijos , Geriausia Spalva Saugojimo , Geriausias Metalo Grandinės. Natūralių Akmenų Serija : Natūralių akmenų ,Sklandžiai Ir Blizgesį String , Miyuki Iš Japonijos , Geriausia Spalva Saugojimo Aikštėje Crystal Serijos : Natūralių Kristalų , Miyuki Iš Japonijos , Geriausias Metalo Grandinės, Didelis Kietumas Špagatas ,Medvilnės kutas . Ir tada Apyrankė Reguliuojamas ,Nereikia Bijoti Dydžio , Tai Yra Veiksmingas Nuo Vaiko Moterims .

Tyreen Parduotuvė

Mūsų TYRENN Parduotuvė Dar Tik Atsidarė, Ir Mes džiaugiamės galėdami Pasidalinti Savo Mados Stilius Su Jumis . Ačiū Už Jūsų Dėmesį. Mūsų MiYuki Apyrankės Yra Gaminami Mūsų Gamykloje, Guangzhou , Žaliavos Buvo Kruopščiai Atrinktos, Prieš Gaminti .Taigi, Mūsų Apyrankę Turi Gerą Kokybės Ir Geriausios kainos. Prašome Pirkti. Kokybė Yra Geresnė Nei Rinkos Matote.

Stilius Bohemijos
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Bauda ar Mados Mados
Prekės Pavadinimas Fairywoo
Metalų Tipas NĖRA
Užsegimas Tipas Nėriniai-up
Modelio Numeris VK702021
Funkcija Nuotaika Tracker
Elemento Tipas Apyrankės
Proga Vestuves Vakarienė Atostogų Dalyvavimas
Formos\modelis ROUND
Apyrankės Tipas Kryptis Apyrankės
Nustatymo Tipas NĖRA
Suderinamumas Viskas Suderinama
Lytis MOTERIS
Medžiaga Miyuki Karoliukai+Akmuo

Panašūs produktai