Nauji Kūdikių Kojinės Gumos Anti Slip Vaikai Koja Kojinės Juokinga Laiminga Mergina Kojinės Naujagimiui 0-6-18 Mėnesį

€1.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pėdų Kojinės, Motina & Vaikams, Pigūs Koja Kojinės, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Pėdų Kojinės.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, Prašome pranešti info žemiau. : 1. Mokėjimo per 5 USD. Pristatymo sklypas pagal ekonominės Klasės, pvz.: Kinija Po Eilinio Mažų Plius, SunYou Ekonomikos Oro Pašto, transporto laiko yra 20-90 dienų. Nėra sekimo Nėra. už jį. 2. Dėl apmokėjimo virš 9 USD. Pristatymo sklypo Standard Klasės, pvz., Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu. Transporto kartą yra 15-60 dienų. ir ten yra stebėjimo informaciją. užsakymo. * Su Standar Klasės transporto daugiau laiko greičiau tada, ekonominės Klasės, todėl , jei norite gauti sklypas greičiau, prašome padarė užsakymo apmokėjimo virš 9 USD. Ačiū * Jei turite kokių nors problemų gauti po mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pagalbos. : ) Prekės Aprašymas visiškai naujas ir aukštos kokybės. Graži forma, mielas ir saldus dizainas. Ji gali apsirengti savo kūdikis turi būti gražus princesė! Puiki dovana jūsų vaikas ir vaikai. Puikiai tinka naujagimiams, mažiems Vaikams, pirmuosius gimtadienius, foto prop arba tiesiog žaisti dress up! Dydis S : maždaug 0-6month, Už kojų ilgis-apie 6-9 cm Dydis M : apie 6-18month, Už kojų ilgis-apie 9-12 cm Produkto Rodyti

Klientų Klausimai Ir Atsakymai

Kada galiu gauti prekes?

Tai yra skirtingų pristatymo laikas skirtingų šalių.Paprastai tai užtruks apie 10-45 dienas.

Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: 17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Skirtumas tarp nuotraukos ir žaislas?

Nuotrauka atspindi žaislas kiek. tačiau dėl fotografavimo metodą ir siekiant skirtingų žmonių, Nuotrauka jūsų nuoroda tik, prašome vyrauja natūra.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.

Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir laimėjo\'t palikti informacijos apie mus, jei jums\'d patinka.

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Man reikia mokėti už muitą?

Jums gali tekti sumokėti muitų ir mokesčių už ką nors įsigyti internetu. Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčius.

Postive Atsiliepimai yra labai vertinama.

Jei jaučiatės laimingas dėl pirkinių, prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių, žvaigždes . Prašome donrsquot palikti neigiamą arba netural atsiliepimus lengvai. Jei netenkina, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes jums gerą sprendimą per trumpą laiką. Labai jums ačiū.

Modelio Numeris HB88826

Panašūs produktai