SanDisk Extreme Pro TF 64GB 128 GB microSDXC UHS-I Atminties Kortele micro SD Kortelė 32GB microSDHC TF 170MB/s Class10 U3 Su SD Adapteriu

€4.00

-50%

€8.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Micro SD Korteles, Kompiuterių Ir Biuro, Pigus Micro SD Korteles, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Micro SD Korteles.

Logistika:Pardavėjo Pristatymas Metodas

Mieli draugai, ačiū, kad atvykote į mūsų parduotuvėje.Renkantis logistikos metodą pritaikyti pardavėjas, mes išsiųsti atitinkamą logistikos įmonė. Nenumatyta atvykimo laikas yra platforma, mes padaryti atvykimo laikas paketą greičiau.

SanDisk Extreme Pro TF 64GB 128 GB microSDXC UHS-I Atminties Kortele micro SD Kortelė 32GB microSDHC TF 170MB/s Class10 U3 Su SD Adapteriu

Apie talpa:

32GB=apytiksliai 28GB~30GB 64GB=apytiksliai 58GB~60GB 128GB=apytiksliai 115GB~120GB *Tai apskaičiuojant skirtumą tarp gamintojo ir mūsų PC, prašome Google " Atminties kortelės talpa ir gauti daugiau informacijos

Šiltas Patarimai:

Prašome naudoti quaity kortelių skaitytuvas, siekiant patikrinti visas atminties kortelę H2testw ant PC nenaudokite pigūs card reader bandymo Micro SD kortele, greitis Micro SD kortelę, bus sumažintas žemos kokybės kortelių skaitytuvas labiausiai patikimą programinę įrangą, kad patikrintų, ar atminties kortelė yra H2testw *1 Pagal SanDisk tyrimas, pagrįstas IPX7 standartą, produktas gali veikti, po to panardinti, tyliai ir paliko 30minutes į statinio vandentiekio vandenį kambario temperatūroje, o gylis apie 1m, ir tada jį ištraukti iš vandens. Dėmesio pastabos dėl "vandeniui". - Jei skystis yra taikomas (tokių) kortelės, pašalinti skystį, kurį minkštą šluostę iš karto. - Vandeniui yra pagrįsta mūsų vidaus tyrimai, ir nėra garantijų naudojimo pagal "visus" sąlygas. Prašome žinoti. *2 ISO7816-1 reikalavimus reiškia, kad net ir po atskleidė šį produktą X-ray 0.1 Gy, produktas vis dar veiks. *3 Produktas yra pažymėtas remiantis atminties lustas (- ai), jame nėra atminties talpos duomenų saugojimo galutinis vartotojas. Dalis talpa yra rezervuota kortelės funkcionalumą. Apytikslis naudoti pajėgumų yra pagrįstas 1 GB = 1,073,741,824 baitai. *4: 1 MB per sekundę apskaičiuojama kaip 1.000.000 baitų per sekundę. *5: gaminių, nesuderinamas su UHS-I sąsaja, sparta gali skirtis atsižvelgiant į skirtingus sąsajos sąlygos* Rašymo greitis yra lėtesnis, nei perdavimo spartą. *6: Rodo, skaitymo ir rašymo greitį, remiantis SD Asociacijos specifikacijas.

Vežimas

Mes galime išplėsti pirkėjo apsaugos metu, jei tu negali gauti prekės,pls Palikti žinutę iki pabaigos laiko 5 dienas.pls nereikia atidaryti ginčų pirma,labai ačiū.

Atsiliepimai

Dear Klientas Ačiū už sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį,mes stengiamės padėti jums išspręsti bet kokią problemą, kol jūs esate patenkintas savo pirkimo pas mus!

Kilmės KN(Kilmės)
Skaitymo/Rašymo Greitis U3
Prekės Pavadinimas SanDisk
Tipas 100% Originalus Originali SanDisk
Pakuotė Taip
Įrodymas Temperatūra įrodymas, vandens įrodymas, šoko įrodymą, ir x-ray įrodymas
Kokybės Garantija Pasaulinės garantija
Modelio Numeris SDSDQXY
Sertifikatai FCC, CE, VCCI, NATA
Atnaujinta versija 170M/S

Panašūs produktai