50pcs 22mm Sidabras Žavesio Gėlių Filigranas Prarasti Tarpiklis Karoliukai Dangteliai Amatų Rasti Juvelyrikos Priėmimo "PASIDARYK pats" HK122

€1.40

-25%

€1.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

Kaip profesionalūs ir patyrę priedai gamykla, mes galime greitai reaguoti į kliento reikalavimus, su konkurencinga kaina.Su gana didelį sandėlį, mes turime pakankamai išteklių dauguma paprastų papuošalų, aksesuarų, tokių kaip Papuošalai Laidą & Laidas, Laisvos Karoliukai, Sąsagos, "PASIDARYK pats" Papuošalų Rinkinys, ir kiti rasti papuošalų gamybos.

Jei norite padėti urmu užsakymą, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes esame viena iš didžiausių tiekėjas papuošalai, aksesuarai, Yiwu city, mes turime tvirtą pasitikėjimą, kad atitiktų jūsų poreikius.

Grįžtamasis ryšys ir Peržiūra: palikite 5 Žvaigždžių teigiamas peržiūrėti ir atsiliepimus gavę jūsų užsakymą. Jūsų 5 Žvaigždučių teigiamų atsiliepimų yra mums labai svarbi, kuri leidžia mums ir toliau tobulinsime. Prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su manimi, ir suteikti man galimybę išspręsti jūsų problemą ir jums laimingas klientas.

Prekės Pavadinimas moonrise
Metalų Tipas geležies
Produkto Savybės papuošalai "pasidaryk pats"
Elemento Aukštis 0cm
Modelio Numeris HK122
Kiekis 50pcs
Elemento Ilgio 0cm
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Medžiaga Metalo
Prekės Skersmuo 2.2cm
Spalva Aukso/Sidabro/Antikvariniai bronzos
Prekės Svoris 0g
Elemento Plotis 2.2cm
Papuošalai Išvados Tipas granulių kepurės

Panašūs produktai