2vnt/daug Klasikinis Pledas Spausdinti Kaukės Lauko Suaugusiųjų Apsaugos KD2.5 Dulkės Burna, Apima Skalbti Daugkartinių Unisex Veidui

€1.00

-40%

€1.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Kaukės, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Kaukės, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Kaukės.

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas!

Savybės:

1,Po dėvėti kaukę, reguliuojamas nosies gabalas pagal kiekvienam asmeniui skiriasi nosies formos, kad gauti dera su veido, taip, kad sandarinimo efektas yra geriau, ir vartotojas nešioti akinius, gali veiksmingai mažinti rūką po koregavimo. 2, reguliuojamo dydžio elastingas ausies lankelį taip, kad patogiau dėvėti patogiai. 3, kitas kartu intymus U-formos dizaino, padidėjimas, burnos ir žandikaulio komfortą ir plombavimas, neturi įtakos bendravimo kalba 4, Minkšta, šilta, gera drėgmės pralaidumas ir wicking poveikio, saugo veidą, sausa ir patogi, ilgalaikį poveikį.

Patarimai:

1, oro nėra srauto, prastas kvėpavimas ar miegas, draudimas naudoti 2, vaikai iki dvejų metų amžiaus, draudžiama naudoti 3, jokio filtro popieriaus reikia pirkti kaukes. Filtro popieriaus turi būti užsakomi atskirai!

Valymo būdas:

1, siūloma neutralus ploviklis su vandeniu praskiesti, įdėti kaukę į vandenį(pašalinti filtrus), ranka švelniai patrinti, sausas, erdvus atspalvį 2, ar ne ilgas mirkymas skalbimo skysčio arba vandens, vengti naudoti balinimo 3, prašome pasirūpinti valymo ciklą pagal naudojimą, bendrosios rekomendacijos 1-2 savaitės valymo laiką.

Pakuotė:

2vnt Mados Veido Kaukės arba 3pcs filtravimo popierius

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Produkto Rodyti

Atsiliepimai:

1. Palikite 5-žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar gavo klaidingą stilių, prašome dont palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, mes ją išspręsti ir dirbti, geriausių sprendimų. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau. 3. Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti. Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Modelio Numeris NK-2072
Medžiaga Medvilnės
Taikoma Unisex
Modelio Tipas Pledas
Lytis MOTERIS
Sertifikavimo NĖRA
Elemento Tipas Kaukė
Saugos standartas NĖRA
Apsaugos Klasė NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija

Panašūs produktai