6Pcs Gražiausią Kalėdų Medį Servetėlių Žiedas Dekoratyvinis Servetėlių Laikiklį Sagtis Retro kalnų krištolas Amatų Kalėdų Stalo Dekoravimas

€0.68

-39%

€1.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Servetėlių Žiedai, Namai Ir Sodas, Pigūs Servetėlių Žiedai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Servetėlių Žiedai.

6Pcs Gražiausią Kalėdų Medį Servetėlių Žiedas Dekoratyvinis Servetėlių Laikiklį Sagtis Retro kalnų krištolas Amatų Kalėdų Stalo Dekoravimas

Savybės: Puikiai tinka Kalėdų: retro servetėlių žiedas yra puikūs, kiekviena detalė yra kruopščiai paruošta, ir pjaustant ji yra tiksli, ir su žiedu, servetėle nebus pažeistas užtikrinti, savo tobulumo.

Klasikinis Servetėlių Žiedai: Šių servetėlių laikikliai yra pagaminti iš patvaraus metalo ir gali atlaikyti daug naudoja. Papuošti lentelė, kurioje ir papuošti puokštės ir papuošimai daugiau gyvai. Šių gražių servetėlių žiedai puikiai tinka vestuvėms ar kasdien maistą!

Platus Programas: Plačiai naudojami Padėkos, Kalėdų, Velykų, vestuvių papuošalai, Naujųjų Metų, jubiliejaus, gimtadienio, kasdien stalo dekoravimui. Tai yra geriausias pasirinkimas vakarienė apdaila tinka bet kokiai progai.

Universali ir Praktiška: Kiekviena servetėlė žiedas priemones, apie 1.6 cm skersmens. Ir žiedas tinka dauguma servetėlės.

Lengva Valyti: servetėle žiedas yra tvirtas ir patvarus, daugkartinio naudojimo, ir jei jis yra nešvarus, nuvalykite jį valyti su drėgna kempine. Prašome atkreipti dėmesį, kad juodos dėmės ant žiedo paviršiaus tikslas-sukurti retro poveikį, kuris yra ne kokybės problema.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kalėdinių Servetėlių Žiedas

Amatų: retro kalnų krištolas

Paviršiaus technologija: galvanizavimo

Dydis: apie 5 * 3.8 cm/1.97*1.50 į

Pakavimo Sąrašas:

6*Kalėdų Eglutė Retro Servetėlių Žiedas

Modelio Numeris Servetėlių Laikiklis Sagtis
Medžiaga Kita
Funkcija 1 Kalėdų servetėlių žiedas
Dydis
3 funkcija Metalo
4 funkcija Vestuvių Vakarienę Kalėdų
Funkcija Eco-Friendly
Kilmės KN(Kilmės)
Paviršiaus Technologija
2 funkcija 6pcs
Amatų
Funkcija 5 Vystyklų Apdaila

Panašūs produktai